Γρηγορίου: «Βαθμολογική και ψυχολογική»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Βαθμολογική και ψυχολογική»

bet365

Ο Γρηγορίου τόνισε πως η νίκη της Κέρκυρας ήταν κομβική και εξήγησε γιατί
Την «διπλή» σημασία που είχε για την Κέρκυρα η νίκη επί της Βέροιας, υπογράμμισε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το παιχνίδι.«Καταρχήν, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί το ματς με τη Βέροια ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κομβικής σημασίας, και βαθμολογικής σημασίας και ψυχολογικής. Αν πριν κάποιες αγωνιστικές μας έλεγαν πως θα έχουμε αυτό τη συγκομιδή, θα ήταν λιγάκι δύσκολο. Τώρα, πρέπει να ανασυνταχθούμε, και να πάμε, μετά από 15 μέρες να παίξουμε απέναντι στον Ηρακλή. Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, έχοντας, πάντως, κόντρα τον αέρα. Ξέραμε πως το β' θα ήταν διαφορετικό, ανεβάσαμε πιο ψηλά τις γραμμές μας, αλλάξαμε σχηματισμό και ευτυχίσαμε σε κάτι που είχαμε τονίσει όλη τη βδομάδα. Πως θα πρέπει να βρούμε λύση σε στατικές φάσεις, απέναντι σε κλειστές άμυνες, και τα καταφέραμε σε δύο περιπτώσεις. Αν και προς το τέλος, αν και δεν είχε κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας η Βέροια, με το πέναλτι που κέρδισε παραλίγο να κινδυνεύσουμε», σχολίασε αρχικά.
Και έκλεισε λέγοντας πως «συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο για τη στήριξη που μας έδωσε και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ικανοποιήσαμε τόσο πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα