Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 1-1

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 1-1

bet365

Οι Βιόλα προηγήθηκαν με τον Μπερναρντέσκι αλλά η Σαμπντόρια απάντησε με τον Μουριέλ και έφυγε με βαθμό (1-1) από το Artemio Franchi.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League ήθελε τη νίκη που θα της επέτρεπε να πλησιάσει κι άλλο στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Ο στόχος, όμως, δεν επιτεύχθηκε... Η Φιορεντίνα ήρθε για τέταρτο σερί εντός έδρας παιχνίδι ισόπαλη, αν και έδειχνε με την απόδοση της στο πρώτο ημίχρονο ότι θα έπαιρνε τη νίκη.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάλινιτς στο 14' και τρία λεπτά μετά ήταν και πάλι ο Κροάτης αυτός που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Μίλιτς. Ο Κάλινιτς το έψαχνε συνεχώς αλλά δεν τα κατάφερε ούτε στο 35', με το σουτ που δοκίμασε μετά την πάσα του Ιλιτσιτς, για να έρθει τελικά το γκολ δύο λεπτά μετά την σέντρα σουτ του Μπερναρντέσκι που κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Η Φιορεντίνα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο η Σαμπντόρια μπήκε πιο δυνατά και στο 57' ισοφάρισε με την κεφαλιά του Μουριέλ μετά την σέντρα του Ρετζίνι (1-1). Οι Μπλουτσερκιάτι πήραν τα πάνω τους και πήγαν για την ανατροπή με τον Μπρούνο Φερνάντες αλλά ο Ταταουσάνου απέκρουσε, όπως έλανε και ο Πουτζιόνι στο 75' σε κεφαλιά του Γκονσάλο Ροντρίγκες, στην καλύτερη φάση των Βιόλα, ως εκείνο το σημείο, στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ακολουθούσε ακόμη μία, στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Αστόρι αλλά ο πορτιέρε των Γενοβέζων ήταν και πάλι εκεί για να κρατήσει το 1-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα