«Δεν πρέπει να το διαλύσουμε»

«Δεν πρέπει να το διαλύσουμε»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς να κριθεί ο Άρης και εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι η εικόνα της ομάδας του θα βελτιωθεί άμεσα.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην πίεση που δημιουργείται στην ομάδα μέσα από την κριτική του κόσμου, των εκπροσώπων του Τύπου… «Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Παίζοντας και με τον Άρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Δεν θέλω να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα. Δεν θέλω να πω για το σημερινό ματς. Κάνω μία απλή ερώτηση. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, τα παρατήσαμε; Όχι. Παλέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφιβάλλω αν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Κι αν κερδίζαμε σήμερα, πήραμε την κατηγορία; Όχι βέβαια. Ξέρουμε ποια είναι η απόδοσή μας και τι θα βελτιώσουμε. Έχουμε παίξει δύο επίσημα και να κάνουμε αγγέλους; Τι εστί Άρης το ξέρω από την πρώτη φορά το 2006. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεται η άνοδος. Δεν ζητάω να κριθούμε με επιείκεια, είμαστε Άρης και πρέπει να κερδίζουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε 32 νίκες. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Είναι σαν να έχω σπάσει το ένα χέρι και να με ρωτάτε πόσα έχω. Τι θα πω; Ένα; Αφού δύο έχω…».

Σε ερώτηση σχετική με την απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο κι αν πέταξε ένα 45πτο, απάντησε: «Θα το λύσουμε. Τι να κάνουμε; Να το βρούμε από τον Θεό; Αν μία ομάδα είχε σήμερα τις ευκαιρίες χωρίς να παίξει τη μεγάλη μπάλα, είμαστε εμείς. Προσωπικά σιχαίνομαι τις δικαιολογίες, αλλά πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι για να κερδίσεις την κάθε ομάδα πρέπει να φτύσεις αίμα. Δεν το βιώσατε στη Γ’ Εθνική; Με τη φανέλα δεν γίνεται».

Ερωτηθείς για το δεδομένο πρόβλημα στο σκοράρισμα, είπε: «Θα το λύσουμε! Δεν βλέπω άλλο πρόβλημα». Σχετικά με το επεισόδιο με τον Τζιμπούρ, αρκέστηκε να πει… «δεν ξέρω με λεπτομέρειες» και συμπλήρωσε σχετικά με την τακτική της ομάδας. «Αν δεν κερδίζουμε υπάρχει θέμα. Ο Τάτος και ο Ίλιτς εναλλάσσονται θέσεις, όπως και ο Ανάκογλου. Όλο αυτό το πακέτο θέλει και λίγο χρόνο. Προσωπικά δε ζήτησα ποτέ πίστωσε χρόνου παρότι ξέρετε όλοι ότι ο Άρης είναι μια νέα ομάδα». Ρωτήθηκε επίσης για το αν ο κάθε παίκτης έχει αφομοιώσει τον ρόλο του. «Ο καθένας ξέρει τον ρόλο του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες», ενώ σχετικά με την έλλειψη ετοιμότητας απάντησε: «Είναι θέμα γενικό της κατηγορίας. Πόσο μάλλον στη Β’ Εθνική. Εδώ βλέπουμε ανέτοιμες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα. Χρειάζεται υπομονή, δεν γίνεται σαν Άρης, να δώσουμε δικαιώματα. Δεν πρέπει να διαλύσουμε για το αποτέλεσμα».

Σχετικά με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές, δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι το θέμα μας. Εχουμε χρόνο και καιρό να το συζητήσουμε. Ολα έρχονται στην ώρα τους. Εμείς θα κριθούμε στις 10 Ιουνίου. Αν μείνουμε πίσω βαθμολογικά, εγώ πρώτος θα σας πω ότι έχουμε θέμα. Αν κάποιος νομίζει ότι αν κερδίζαμε αυτά τα δύο ματς θα παίρναμε την άνοδο, να μας το πει. Θέλουμε ηρεμία, ψυχραιμία και δουλειά. Θα γίνει ο στόχος μας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα