Τσιώλης: «Πολλή δουλειά»

Τσιώλης: «Πολλή δουλειά»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Πολλή δουλειά»

bet365

Ο Τσιώλης χαρακτήρισε άδικη την ήττα της Λάρισας στο Αγρίνιο και τόνισε ίοτι η ομάδα του πρέπει να δουλέψει σκληρά τις 15 μέρες που ακολουθούν, προκειμένου να εμφανίσει την εικόνα που θέλει.
Αδικη χαρακτήρισε ο Σάκης Τσιώλης την ήττα της Λάρισας από τον Παναιτωλικό. Παράλληλα έδωσε το... σύνθημα για «δουλειά» στο διάστημα της διακοπής. «Έμεινα ικανοποιημένος από την βελτίωση στην απόδοση της ομάδας σε αυτό το ματς. Η ομάδα λειτουργούσε σε όλες τις γραμμές σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε το διάστημα 30’ – 45’ που οπισθοχωρήσαμε, σε όλο το υπόλοιπο ματς εμείς ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι. Δημιουργούσαμε συνέχεια τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα όμως δεν καταφέραμε να βγάλουμε καλύτερες τελικές πάσες για να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Δεχτήκαμε τυχαία ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά. Ισοφαρίσαμε νωρίς στο σκορ με το γκολ του Ναζλίδη και γενικά είχαμε μία θετική εικόνα στο δεύτερο μέρος του αγώνα και αν καταφέρναμε να περάσουμε τις τελικές πάσες στις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε τότε θα είχαμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε το ματς. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Κρατάμε τα θετικά μηνύματα αυτού του αγώνα από την συνολική θετική εικόνα μας. Επικεντρωνόμαστε σε ένα δεκαπενθήμερο με πολλή δουλειά για να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα