Iντερ - Κροτόνε 3-0

Iντερ - Κροτόνε 3-0

bet365

Μέχρι το 84' η Κροτόνε άντεχε αλλά τελικά η Ιντερ νίκησε με 3-0 και μέσα στο επόμενο 48ωρο θα ανακοινώσει τον νέο προπονητή της.

Στο Giuseppe Meazza το κλίμα ήταν βαρύ πριν την έναρξη, με τους τιφόζι της Ιντερ να σηκώνουν πολλά πανό κατά της διοίκησης και της ομάδας. Την ίδια ώρα, οι Κινέζοι ιδιοκτήτες ανακοίνωναν μέσω Twitter ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή, με τον Στέφανο Πιόλι να είναι το μεγάλο φαβορί. Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα είχε και ένα ματς, το οποίο αποδείχθηκε πιο αγχωτικό από ό,τι θα περίμενε κανείς, μέχρι να δώσει τη λύση ο Πέρισιτς στο 84'.

Ο αγώνας άρχισε με τους Νερατζούρι να έχουν ένα σουτ του Μπανέγα στο 7' ενώ στο 20' έχασαν με τραυματισμό τον Ρανόκια, στη θέση του οποίου μπήκε ο Μουριέλ. Οι Μιλανέζοι έβαλαν ένα γκολ στο 30' με τον Ντ' Αμπρόζιο αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ (αν ήταν, ήταν... χιλιοστά), για να ακολουθήσει στο 32' η ευκαιρία με την κεφαλιά του Μιράντα που απέκρουσε ο Κορντάζ. Και κάπως έτσι, χωρίς να έχει γίνει κάτι τρομερό, πέρασε το πρώτο 45λεπτο...

Στο δεύτερο η Ιντερ πλησίασε στο γκολ στο 47' με την κεφαλιά του Μουρίγιο, μετά το φάουλ του Μπανέγα, που έφυγε άουτ και στη συνέχεια είχε την υπεροχή αλλά δυσκολευόταν να κάνει φάσεις. Η Κροτόνε ήταν συνεχώς πίσω και κρατούσε μάλλον εύκολα το 0-0, αφού οι Νερατζούρι ήταν φανερά αγχωμένοι. Αυτό φαινόταν όλο και περισσότερο καθώς περνούσε η ώρα αλλά στο τελευταίο 10λεπτο ήρθε η λύτρωση. Στο 84' ο Πέρισιτς πήρε την μπάλα δεξιά, είχε χώρο και αφού μπήκε στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0), για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Ικάρντι.

Το πρώτο στο 89' με εκτέλεση πέναλτι (2-0) για την ανατροπή του από τον Φεράρι και το δεύτερο στο 93' (3-0) μεά το γύρισμα του Εντερ, για να κλείσει ευχάριστα η βραδιά στο Μιλάνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα