Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανιές 3-0

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανιές 3-0

bet365

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να φτάνει στα 150 γκολ καριέρας, σκοράροντας δύο φορές απέναντι στη Λεγανιές, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 για την 11η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η Ρεάλ πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος παραμένοντας στην κορυφή με άνεση, από τη στιγμή που δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεγανιές.

Αυτό έλειπε, βέβαια...

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και το γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λέγκια, βρήκε δίχτυα και μάλιστα δύο φορές, για να πρωταγωνιστήσει στην αναμέτρηση της Κυριακής στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Αρχικά εκμεταλλευόμενος την κόντρα στο τετ-α-τετ με τον Σεράντες άνοιξε το σκορ με εύκολο πλασέ στο 38ο λεπτό, ενώ έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν από εκτέλεση στημένης φάσης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε τη Ρεάλ στ' αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0.

Ήταν λογικό να μη χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από τους Μαδριλένους που ουσιαστικά είχαν εξασφαλίσει το «τρίποντο» με άνεση από το πρώτο μέρος παρά την όποια αντίσταση φάνηκε να προβάλλει στα πρώτα λεπτά η Λεγανιές.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλβάρο Μοράτα στο 76ο λεπτό, παίρνοντας ωραία κάθετη μπαλιά, τρυπώνοντας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και κάνοντας ωραίο τελείωμα ψηλά στην αντίπαλη εστία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα