Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης 0-2

Gazzetta team
Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης 0-2

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε τις δυνάμεις του στη Σπάρτη, επικράτησε με 0-2 και θα μπορούσε να πανηγυρίσει και μεγαλύτερη νίκη. Τέσσερα πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι!

Απόλυτος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος στη Σπάρτη ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους και ευτύχησε να προηγηθεί με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα. Μετά από ασίστ του Κάσσου, ο Αλμπάνης έκανε το 0-1. Η Σπάρτη δεν μπόρεσε να απαντήσει με τον Μπουντόπουλο ένα λεπτό αργότερα και έτσι λίγο πριν τη λήξη δέχτηκε και δεύτερο τέρμα.

Συγκεκριμένα στο 44', ο Ρομάνο πέρασε στον Αλμπάνη, ο οποίος πλάσαρε τον Μελίσσα για το 0-2. Να σημειώσουμε, πως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Αρσενίεβιτς...

Στην επανάληψη η Σπάρτη φώναξε άλλες τρεις φορές για πέναλτι αλλά τελικά ο διαιτητής δεν έδωσε κάποια παράβαση... Στο 71', ο Αρσενίεβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όπως και ο Αναστασάκος στο 76'. Ο Απόλλων θα μπορούσε στο 86' να κάνει και το 0-3, αλλά ο Διαμαντόπουλος πλάσαρε άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46' Βελλίνης), Μπανούσης (62' Αναστασόπουλος), Ν. Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος (46' Ηλιόπουλος), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ, Τσιάρας, Διαμαντόπουλος, Αλμπάνης (46' Τζάνης), Ρομάνο (81' Πουρτουλίδης), Κάσσος (67' Πάνος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα