Κλάους: «Βλέπει» Πανιώνιο και… σκοράρει!

Κλάους: «Βλέπει» Πανιώνιο και… σκοράρει!

bet365

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα εναντίον της οποίας ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη στην καριέρα του.

Ο 28χρονος επιθετικός, σε συνολικά 13 αγώνες απέναντι στον Πανιώνιο, μετράει οκτώ γκολ, έχοντας μάλιστα σημειώσει τα τρία από τα τέσσερα γκολ του «Δικεφάλου» στα τελευταία δυο παιχνίδια των δυο ομάδων. Άνοιξε το σκορ στο ματς της Νέας Σμύρνης για τα πλέι οφ και τη νίκη των ασπρόμαυρων με 2-0, ενώ τρεις ημέρες αργότερα στην Τούμπα, με δύο δικά του γκολ μέσα σε 11 λεπτά, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ίδιο (2-0) σκορ.

Το πρώτο από τα οκτώ γκολ το σημείωσε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2011 στη νίκη με 2-1 του «Δικεφάλου» στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος υπερασπίστηκε σ’ εκείνο το ματς την εστία των «κυανέρυθρων».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.

Σήμερα, πάντως, αναμένεται να ξεκινήσει από τον πάγκο, μετά απ’ ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα το οποίο διέρχεται ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ, με τον Ευθύμη Κουλούρη να έχει προβάδισμα για να είναι στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα