Ούμπιδες: «Ούτε εγώ κατάλαβα...»

Ούμπιδες: «Ούτε εγώ κατάλαβα...»

Gazzetta team
Ούμπιδες: «Ούτε εγώ κατάλαβα...»

bet365

Ο Ούμπιδες ήταν απόλυτα ειλικρινής για το αν ήθελε ή όχι να πετύχει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΚ
Με δικό του γκολ ο Ατρόμητος ισοφάρισε την ΑΕΚ. Ομως ο Ούμπιδες αφοπλιστικά παραδέχθηκε πως δεν... ήθελε να σκοράρει. «Ούτε εγώ κατάλαβα αν το ήθελα ή όχι αλλά σημασία έχει πως η μπάλα πήγε μέσα και πήραμε την ισοπαλία. Μου αρέσει να δοκιμάζω από μακριά. Ήταν ένα καλό ματς. Ήταν δύσκολα στην αρχή γιατί δεχθήκαμε γκολ νωρίς από ένα δικό μου λάθος γιατί γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος το πιστέψαμε πολύ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπορέσαμε να σκοράρουμε και αυτό είναι καλό γιατί το πιστέψαμε. Αυτό είναι καλό για την ψυχολογία μας γιατί ανεβαίνουμε. Σήμερα βοήθησε τόσο ο Μπρίτο όσο και ο Λημνιός που ήρθαν απ’ τον πάγκο και αυτό είναι πολύ σημαντικό ».
Ο έμπειρος χαφ μίλησε και για το μέλλον της ομάδας. «Όταν ήρθε ο κύριος Κορακάκης πήραμε κάποια αποτελέσματα, παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά όμως γιατί έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πεντάδα. Στεναχωρήθηκα πολύ για το λάθος που έκανα στην αρχή, όμως το πιστέψαμε στη συνέχεια και τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα