Δίνει απαντήσεις ο Βασσάρας

Δημήτρης Τομαράς
Δίνει απαντήσεις ο Βασσάρας

bet365

Ο Κύρος Βασσάρας ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις στις... κατηγορίες των Ρουμάνων και μετά τις διαμαρτυρίες της ομάδας της Ντιναμό Βουκουρεστίου.
Ως γνωστόν με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στα social media, η Ντιναμό Βουκουρεστίου εξέφρασε την οργή της για την διαιτησία της χώρας και έστειλε μήνυμα στον Κύρο Βασσάρα! Από την πλευρά του ο Βασσάρας έχει στο πλάνο του να κάνει νέα συνάντηση με τους διαιτητές της κατηγορίας και στην συνέχεια να δώσει τις απαντήσεις του μέσω συνέντευξης Τύπου που θα γίνει ίσως και μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Ο ίδιος ο παλαίμαχος ρέφερι δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα ωστόσο αυτό που γίνεται γνωστό από μέρους του πως τον ίδιο ρέφερι που στοχοποιούν τώρα οι Ρουμάνοι τον... υμνούσαν εδώ και εβδομάδες για τις ικανότητές του. «Έγινε ένα λάθος από τον διαιτητή. Εγώ τι μπορώ να κάνω; Να μπω να παίξω; Κάνουμε συνέχεια συναντήσεις και συζητήσεις για τα λάθη που γίνονται και πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο για την διαιτησία στην Ρουμανία. Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Εγώ πάντα μιλάω στις συναντήσεις των διαιτητών και βλέπουμε το πως να διορθώνουμε τα λάθη», φέρεται να τόνισε ο Βασσάρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα