Ελευθερόπουλος: «Σημάδια βελτίωσης»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Σημάδια βελτίωσης»

bet365

Ο Ελευθερόπουλος έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον του Αστέρα Τρίπολης
Συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και στον ΠΑΣ για ότι έχει κάνει ως τώρα έδωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. «Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για ό,τι έκανε. Μέσα σε οκτώ αγωνιστικές άλλαξαν οκτώ προπονητές πράγμα που ακυρώνει τι θέλει μια διοίκηση και δεν αφήνει το έργο τους να φανεί. Ο ΠΑΣ κόντρα σ’ αυτή την πρακτική, κράτησε έναν προπονητή, τον κ. Πετράκη που τον εκτιμώ απεριόριστα, έχει τον μακροβιότερο προπονητή στην κατηγορία, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις και κάνει μια ολόκληρη πόλη περήφανη», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Στο σημερινό ματς κερδίσαμε δίκαια, ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα μας, είχαμε προετοιμαστεί και για 3-4-3 και για 3-5-2 από τον αντίπαλο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Κοντά στο 15’ όταν άλλαξε σε 3-5-2 ο κ. Πετράκης και έφερε εσωτερικό τον Ζάιρο, πάλι τα παιδιά προσαρμόστηκαν κατευθείαν.Στο γκολ που τρώμε υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια, μας λείπει ο Ευαγγέλου, υπάρχει τρύπα στην άμυνά μας, και ο ΠΑΣ το εκμεταλλεύεται, αλλά τα παιδιά κράτησαν την μπάλα, έπαιξαν με υπομονή και ανέτρεψαν το αποτέλεσμα. Εχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά έχουμε σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα