Ο Δικέφαλος» ταξιδεύει με 20 για την Αθήνα

Gazzetta team
Ο Δικέφαλος» ταξιδεύει με 20 για την Αθήνα

bet365

Με 20 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει στην Αθήνα η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο το απόγευμα (17:15) της Κυριακής. Ποιους πήρε μαζί του ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένας δύσκολος προορισμός, αλλά ο ΠΑΟΚ ξέρει ν’ ανταποκρίνεται σε παρόμοιες περιστάσεις. Αυτό θέλει να κάνει και τώρα. Να βγάλει τον χαρακτήρα του στο γήπεδο και ν’ αφήσει πίσω την ήττα από την Καραμπάγκ.

Στην ουσιαστικά μοναδική προπόνηση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, ο Βλάνταν Ίβιτς φρόντισε να δουλέψει στον τομέα της τακτικής. Να προετοιμάσει τους παίκτες του για τις ειδικές συνθήκες της αναμέτρησης.

Με συγκεκριμένες οδηγίες και ξεκάθαρο πλάνο αγωνιστικής δράσης προκειμένου ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς.

Ο μοναδικός που δεν βγήκε στο γήπεδο ήταν ο Τζάλμα Κάμπος , ο οποίος έμεινε για θεραπεία στους προσαγωγούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Δικεφάλου επέλεξε την αποστολή για την Αθήνα.

Στη διάθεση του Ίβιτς βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Τιάμ, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα