Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε την επίθεση»

Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε την επίθεση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την επίθεση κατά του κ. Τσαχειλίδη. «Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας».

Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε την επίθεση»

Και η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα έγιναν στον κύριο Τσαχειλίδη. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσα σε αυτήν όχι μόνο καταδίκασε την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ αλλά ζητάει και από την κυβέρνηση να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ, κ. Τσαχειλίδη.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το ποδόσφαιρο υποφέρει από αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκινούν από απειλές και ξυλοδαρμούς (και στο παρελθόν στον ίδιο τον κ. Τσαχειλίδη και σε πολλούς άλλους) και έχουν φτάσει μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Ζωγράφου και Λίβα.

Η Κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο στη δική τους καθημερινότητα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπόκοσμο.

Ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο απο τις βδέλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του».

Παράλληλα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ανάρτησε το εξής post:

Για τα περί "παράγκας" που έχουν φαγωθεί οι Υπουργοί, ας μου κάνουν ένα τηλεφώνημα να τους πω (δεν είναι μυστικό το ξέρει όλη η Ελλάδα) ποιός είναι ο παραγκάρχης της Θηβών, ποιοί συνεργάζονται μαζί του διαχρονικά και ποιός είναι ο ρόλος τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μην έχετε άγχος. Ένα τηλέφωνο μακριά είμαι...

Best of internet