Προειδοποίηση για «λουκέτο» και GREXIT!

Προειδοποίηση για «λουκέτο» και GREXIT!

Προειδοποίηση για «λουκέτο» και GREXIT!

Η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί πως αν υπάρξει ανάλογο περιστατικό σαν και αυτό με τις απειλές στον Γιάννη Τσαχειλίδη, θα οδηγηθούμε στο Grexit.

Το ποτήρι έχει γεμίσει και απομένει μία σταγόνα για να το ξεχειλίσει... Αυτό τουλάχιστον τόνισε με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ μετά τις απειλές στον Γιάννη Τσαχειλίδη και την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ.

Η προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας, μεταξύ άλλων προειδοποίησε κάθε... ενδιαφερόμενο πως στο επόμενο περιστατικό εκτροπής, θα ανασταλούν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα, κάτι που αυτομάτως θα σημάνει GREXIT για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Τσέλσι – Εβερτον.

Η χθεσινοβραδινή καταγγελία από το μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ και Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργο Μπίκα για αήθη προσπάθεια εκφοβισμού μέλους της ΚΕΔ, πράξη για την οποία έχει ήδη επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία, είναι αποκρουστική και η  ΠΔΕ την καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
 
Η στοχευμένη αυτή επίθεση είχε τελικά ως αποτέλεσμα την υποβολή παραίτησης  όλων των μελών της ΚΕΔ, καθώς και του κ. Γεωργίου Μπίκα από την ΠΔΕ. Για το θέμα αυτό έχουν ήδη ενημερωθεί η UEFA, η FIFA και ο εκπρόσωπός της για την Ελλάδα κ. Κωστάκης Κουτσοσκούμνης.
 
Υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΠΔΕ έχει διορισθεί από την FIFA  με σκοπό την εξομάλυνση της λειτουργίας του ελληνικού  ποδοσφαίρου και την παράδοση της διοίκησής του, μετά την πλήρη εναρμόνισή του με τα διεθνώς κρατούντα και εφαρμοζόμενα, το ταχύτερο δυνατό στην εκλεγμένη φυσική του ηγεσία. 
 
Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που από οποιαδήποτε πλευρά επιχειρηθούν στο μέλλον ανάλογες απόπειρες εκτροπής της ΠΔΕ από την εντολή και το έργο της, θα ανασταλεί η διεξαγωγή του συνόλου των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου για όσο χρόνο κριθεί αναγκαίο, έστω και αν αυτό συνεπάγεται μελλοντικό αποκλεισμό των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις.
 
Η εντολή της FIFA προς την ΠΔΕ είναι σαφής και διαρκής και η ΠΔΕ είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στον δρόμο της εντολής αυτής μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής της.

Best of internet