Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

bet365

Για πρώτη φορά μετά από 21 μήνες οι Ροχιμπλάνκος ηττήθηκαν με δύο γκολ διαφορά (2-0), με την Σοσιεδάδ να κάνει μεγάλο ματς και να σκοράρει με ισάριθμα πέναλτι.

Από τον Φεβρουάριο του 2015 και το 2-0 στο Βίγο από την Θέλτα, δεν της είχε ξανασυμβεί. Να ηττηθεί έτσι με κάτω τα χέρια η Ατλέτικο του Τσόλο είναι πράγμα μεγάλης σπανιότητας. Της το έκανε λοιπόν η Σοσιεδάδ. Το 2-0 στο «Ανοέτα» ήταν δίκαιο και ήρθε με δύο χτυπήματα από την άσπρη βούλα. Οι Ροχιμπλάνκος δεν ήταν καλοί, καθόλου συγκεντρωμένοι και δεν απείλησαν γενικότερα, χάνοντας με κάτω τα χέρια.

Μετά από 21 μήνες είδαν αντίπαλο να τους παίρνει αγώνα με καθαρό σκορ. Είχαν οι Μαδριλένοι μία μεγάλη στιγμή με τον Γκαμεϊρό στο 0-0 και τίποτ' άλλο, Αντιθέτως, η Σοσιεδάδ έκανε μεγάλη εμφάνιση. Στο 53' ο Γκάμπι ανέτρεψε εντός περιοχής τον Γιούρι και στο 74' ο Γκάμπι τον Βέλα. Βέλα και Γουίλιαν Χοσέ αντίστοιχα ευστόχησαν από τα 11 βήματα και έτσι άφησαν την Ατλέτικο ακόμα πιο μακριά από την κορυφή, ενώ έστειλαν τους Βάσκους στο -2 από την τετράδα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Νάβας, Μίκελ Γκονθάλεθ, Γιούρι, Κάρλος Μαρτίνεθ, Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Πριέτο (73' Κανάλες), Θουρουτούθα, Ογιαρθάμπαλ, Βέλα (82' Κόντσα), Γουίλιαν Χοσέ (89' Χουάνμι)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι (73' Τομάς), Καράσκο, Σαούλ (61' Κορέα), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (67' Φ. Τόρες).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα