Χωρίς δυο η Ξάνθη

Χωρίς δυο η Ξάνθη

bet365

Χωρίς τον τραυματία Σολτάνι και τον Παπαγεωργίου, θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό η Ξάνθη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Λεβαδειακό, στο οποίο οι Ακρίτες θέλουν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση στα αήττητο σερί και να φτάσουν τις 6 αγωνιστικές. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, έγινε γνωστή η αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Θανάσης Παπαγεωργίου και Καρίμ Σολτάνι.

Αναλυτικά:

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League με τον Λεβαδειακό. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Ιώαννη Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας) - Ιωάννη Κουράκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών.

Αναλυτικά οι επιλογές του Λουτσέσκου για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (17:15): Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο, Λάζιτς, Τριάδης, Ράνος, Γιουνές, Ορφανίδης Π.

Στην Εθνική Ελπίδων

Στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκαν να συμμετάσχουν δύο ποδοσφαιριστές της Xanthi FC. Ο Πέτρος Ορφανίδης και ο Οκάν Χατζητερζόγλου είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή για τις προπονήσεις και τον φιλικό αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου που θα γίνει στη Λάρνακα στις 11 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο γήπεδο της Αμμοχωστου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα