ΑΕΛ: Οι πρώτες αλλαγές του Τσιώλη!

ΑΕΛ: Οι πρώτες αλλαγές του Τσιώλη!

bet365

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ σταδιακά θα επιχειρήσει να βάλει το στίγμα του στην ομάδα, χωρίς να προχωρήσει σε απότομες αλλαγές.

Σε εποχή Σάκη Τσιώλη βρίσκεται και πάλι εδώ και λίγες ημέρες η ΑΕΛ, την οποία ανέλαβε και πάλι ο έμπειρος τεχνικός που την ανέβασε στην μεγάλη κατηγορία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, στόχος του είναι να προχωρήσει σταδιακά στις όποιες αλλαγές θα κάνει, προκειμένου να μη μπερδέψει την ομάδα, κάτι που θα έφερνε αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άλωστε, υπάρχει και η διακοπή που του δίνει χρόνο να δουλέψει και να περάσει στοιχεία της δικής του φιλοσοφίας.

Παρόλα αυτά, ήδη υπάρχουν οι πρώτες βασικές παρεμβάσεις. Όπως φάνηκε και στην αποστολή που έγινε γνωστή για το ματς με τον Παναιτωλικό, «προαγωγή» παίρνει ο Μασούρας, ο οποίος αν και πέρσι ήταν βασικός, φέτος είχε «σταλεί» από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην ομάδα Νέων. Παράλληλα, μία παραφωνία που αναμένεται να διορθωθεί, είναι η θέση του Ναβάρο, που με τον Τσιώλη δε θα τον βλέπουμε ως μπακ! Μία θέση που δε τη γνωρίζει, αλλά και ούτε μπορεί να την υποστηρίξει.

Πριμ 5% στην Sportingbet για την αναμέτρηση της Σούπερ Λιγκ μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου.

Παράλληλα, με τους Κόντορ και Μονιάκη να αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο στα μπακ, αναμένεται να προωθηθεί στον άξονα ο Ποτουρίδης, σε μία δοκιμή που θελει να κάνει ο Τσιώλη, χωρίς αυτό να είναι δεδομένο ότι θα... κρατήσει. Όσο είναι τιμωρημένος ο Ουρτάδο και τραυματίας ο Αναστασόπουλος, όμως, είναι φαβορί για να παίξει στο πλευρό του Φατιόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα