Μάλαγα - Χιχόν 3-2

Gazzetta team
Μάλαγα - Χιχόν 3-2

bet365

Η Μάλαγα δε χάνει εντός! Τέταρτη διαδοχική νίκη στο Ροσαλέδα, αυτή τη φορά με καλή μπάλα και ανατροπή κόντρα στη Χιχόν (3-2). Κατέρευσαν μετά την αποβολή οι φιλοξενούμενοι.

Η παράδοση ήταν σύμμαχος για τη Μάλαγα που μετρούσε τρεις σερί νίκες κόντρα στη Χιχόν, όπως άλλωστε και η έδρα, αφού στο Ρσαλέδα κέρδισε τα τρία τελευταία. Ετσι, με τους αριθμούς μαζί της κατάφερε και φέτος να κερδίσει τη Σπόρτινγκ. Βέβαια, για να φτάσει στο τρίποντο χρειάστηκε η αντίπαλός της να μείνει με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στην πρώτη οκτάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη! Η Χιχόν μπήκε πιο δυνατά και στο 13' από ασίστ του Τσοπ ο Βιγκέρα άνοιξε το σκορ. Η απάντηση ήρθε στις καθυστερήσεις του α' μέρους με τον Πάμπλο. Φαουλάρα του Τσοπ στο 49' έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Χιχόν. Η εξαιρετική κεφαλιά του Ραμίρες στο 65' έφερε την ισοφάριση για τη Μάλαγα. Το σκηνικό άλλαξε στο 71' όταν αποβλήθηκε ο Καστεγιάνο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 78' ο Σάντος με εντυπωσιακή κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα