Μονπελιέ - Μαρσέιγ 3-1

Gazzetta team
Μονπελιέ - Μαρσέιγ 3-1

bet365

Η Μονπελιέ ήταν καλύτερη και υποχρέωσε τον Ρούντι Γκαρσία στην πρώτη του ήττα στον πάγκο της Μαρσέιγ (3-1).

Μετά από δύο ισοπαλίες 0-0 ο Ρούντι Γκαρσία γνώρισε την πρώτη ήττα του στον πάγκο της Μαρσέιγ. Η Μονπελιέ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασε στη νίκη με 3-1, πιάνοντας τους Μασσαλούς στους 14 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν στο γκολ μόλις στο 4’, όταν ο Μουνιέ έφυγε στην κόντρα, έκανε το σουτ, ο Πελέ έβγαλε, όμως ο Μπουντεμπούζ πήρε το ριμπάουντ για να κάνει από κοντά το 1-0. Οι παίκτες του Αντζ ήταν πιο επικίνδυνοι μέχρι το 20’, όταν οι Μασσαλοί κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα. Η πίεση έφερε την κλασική ευκαιρία του Ενζί, όμως τίποτα παραπάνω, με τον Μπουντεμπούζ να βρίσκει ξανά δίχτυα στο 36’ με υπέροχη ενέργεια μετά από σέντρα του Καμαρά.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Μαρσέιγ μπήκε ξανά στο ματς, όταν μετά την προσπάθεια του Τοβάν στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα βρήκε και στον Πιονέ, πριν καταλήξει στα δίχτυα του, με το γκολ να πιστώνεται τελικά στον γκολκίπερ της Μονπελιέ για το 2-1. Πολύ γρήγορα, όμως, οι ελπίδες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν, όταν ο Μουνιέ έκανε από κοντά το τελικό 3-1 στο 57’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα