«Αγκάθι» για Ντε Λα Μπέγια η απραξία

Δημήτρης Τομαράς
«Αγκάθι» για Ντε Λα Μπέγια η απραξία

bet365

Ο Ντε Λα Μπέγια με τον Μάριν και τους άλλους ερυθρόλευκους που έχουν προβλήματα προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή. Για τον Ισπανό το μεγάλο πρόβλημα είναι η απραξία του.
Παίκτες όπως ο Ντε Λα Μπέγια και ο Μάρκο Μάριν είναι στην διάθεση του Μπέντο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Για τον Ισπανό πάντως που έχει πάνω από έναν μήνα να παίξει σε επίσημο αγώνα αυτό το στοιχείο του είναι στα μείον του. Έτσι και αλλιώς εθεωρείτο δύσκολο να υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου. Όπως αναφέραμε και πριν το πιθανότερο σχήμα για τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι είναι με Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ομάρ ή Ρέτσο στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα «φτερά» και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα