Πλατανιάς: Στανισάβλιεβιτς και Μουνάφο για άξονα

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς: Στανισάβλιεβιτς και Μουνάφο για άξονα

bet365

Ο Παράσχος ετοιμάζει τα πλάνα του για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή δίχως τον Γκνιάτιτς που δύσκολα θα είναι έτοιμος. Στανισάβλιεβιτς και Μουνάφο για βασικοί.
Οι Στανισάβλιεβιτς και Μουνάφο φαίνεται πως θα είναι οι δύο που θα τοποθετηθούν στον άξονα με τον Γκνιάτιτς να μένει εκτός.
Από την άλλη μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μπροστά από τον άξονα, με τις δύο από τις τέσσερις θέσεις να θεωρούνται... καπαρωμένες από τους Μανούσο και Γιακουμάκη. Για τις άλλες δύο οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και συγκεκριμένα οι Αποστολόπουλος, Ντεβέσα, Μενδρινός και Ντιλαβέρ. Η αναχώρηση για τον Πλατανιά θα γίνει την Κυριακή το πρωί από τα Χανιά και η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη, δηλαδή η αποστολή θα διανυκτερεύσει και την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα