Βαρύ πρόστιμο σε ΠΑΟΚ, αναβολή για Σπανό

Φώτης Καρακούσης
Βαρύ πρόστιμο σε ΠΑΟΚ, αναβολή για Σπανό

bet365

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας να τιμωρεί τον... δικέφαλο με πρόστιμο 29.000 ευρώ κυρίως για την φωτοβολίδα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Αναβλήθηκε η υπόθεση Σπανού, 5.000 πρόστιμο σε Παναθηναϊκό.

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να πληρώσουν 29.000 ευρώ για όσα έκανα οι φίλοι τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και κυρίως για την φωτοβολίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ως συνέπεια την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ, ενώ αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεση του προέδρου του Ατρομήτου Γιώργου Σπανού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις έχουν ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 30/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/16/2145734 από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/16/2145745 από 25/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, και σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι εννέα χιλιάδων ευρώ.

*Η υπόθεση ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Γ ΣΠΑΝΟΣ αναβλήθηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα