Με... κλειστά χαρτιά ο Ελευθερόπουλος

Με... κλειστά χαρτιά ο Ελευθερόπουλος

bet365

Η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5/11, 15:00) ολοκληρώθηκε, με τον Ελευθερόπουλο να μην δείχνει τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα. Ποια είναι η επικρατέστερη 11άδα.

Οι δύο νίκες με Βέροια για το Κύπελλο και Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα έχουν δώσει την απαραίτητη ηρεμία στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους παίκτες του Αστέρα να δουλέψουν για τη συνέχεια.

Μια συνέχεια που τους φέρνει στις Ζωσιμάδες - εκεί όπου τα τελευταία πέντε χρόνια, οι Αρκάδες, έχουν φύγει με το τρίποντο στους αποσκευές τους τρεις φορές.

Τα προβλήματα για την ομάδα της Τρίπολης δεν είναι και λίγα για ακόμη μια εβδομάδα. Πέρα από τους τραυματίες Τριανταφυλλόπουλο, Κουρμπέλη και Ιγκλέσιας, ο Στανισάβλιεβιτς με μια προπόνηση στα πόδια του δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει για τα Γιάννενα, ενώ ο Μπέρτος κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου εκτίει και τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στον Πανηπειρωτικό, ο «Ελέ» δεν θέλησε να... αποκαλύψει τα σχέδιά του, από τη στιγμή που στο στάδιο ήταν πολλά «μάτια». Η λογική λέει, πάντως, πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην αρχική 11άδα, συγκριτικά με την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στους Βοιωτούς.

Οπότε, στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντοναρούμα, με τους Ίγκορ και Γιαννούλη να είναι στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Ευαγγέλου και Χαμντανί να είναι τα δύο στόπερ. Τσουκαλάς και Δημούτσος θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ κι οι Φαρίνια, Καλτσάς-Τσιλιανίδης θα είναι πίσω από το Νίκο Φερνάντες, ο οποίος ήταν κι αυτός που σημείωσε το νικητήριο τέρμα με το Λεβαδειακό.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες... πινελιές στο βασικό σχήμα με τον Σεφίλ να παίρνει τη μία θέση στο κέντρο της άμυνας ή τον Ιωαννίδη να ξεκινάει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα