Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί το μεσημέρι του Σαββάτο (15:00) τον Αστέρα Τρίπολης και στην πόλη και το Ζωσιμάδες αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Το διπλό του ΠΑΣ στο Αγρίνιο αλλά κυρίως η εντυπωσιακή πορεία των Ηπειρωτών στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει την κινητοποίηση του κόσμου. Τα εισιτήρια φεύγουν με ικανοποιητικό ρυθμό, ενώ και η ίδια η ομάδα κάθε μέρα κάνει κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη.

Στον ΠΑΣ γνωρίζουν καλά ότι με νίκη επί του Αστέρα η ομάδα-έχοντας κι ένα ματς λιγότερο-βάζει πλώρη για πολύ ψηλά, αφού μπορεί να είναι και δεύτερη μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής. Πλέον η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι υπολογίσιμος αντίπαλος όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Αστέρας βρίσκεται από την Πέμπτη στα πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Χωρίς Ναδάλες και Ακόστα, επιστρέφει ο Λίλα

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ακόστα και Ναδάλες. Ο πρώτος παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Ναδάλες που έχει πάθει θλάση α’ βαθμού. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Λίλα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Δώνης, Βιδάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα