Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΣ

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΣ

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί το μεσημέρι του Σαββάτο (15:00) τον Αστέρα Τρίπολης και στην πόλη και το Ζωσιμάδες αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

Το διπλό του ΠΑΣ στο Αγρίνιο αλλά κυρίως η εντυπωσιακή πορεία των Ηπειρωτών στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει την κινητοποίηση του κόσμου. Τα εισιτήρια φεύγουν με ικανοποιητικό ρυθμό, ενώ και η ίδια η ομάδα κάθε μέρα κάνει κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη.

Στον ΠΑΣ γνωρίζουν καλά ότι με νίκη επί του Αστέρα η ομάδα-έχοντας κι ένα ματς λιγότερο-βάζει πλώρη για πολύ ψηλά, αφού μπορεί να είναι και δεύτερη μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής. Πλέον η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι υπολογίσιμος αντίπαλος όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Αστέρας βρίσκεται από την Πέμπτη στα πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Χωρίς Ναδάλες και Ακόστα, επιστρέφει ο Λίλα 

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ακόστα και Ναδάλες. Ο πρώτος παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Ναδάλες που έχει πάθει θλάση α’ βαθμού. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Λίλα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Κούτρης, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Δώνης, Βιδάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς.

Best of internet