Όποιος άκουσε, άκουσε...

Όποιος άκουσε, άκουσε...

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Όποιος άκουσε, άκουσε...

bet365

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τα είπαν όλα στην Λεωφόρο και μετά την ευρωξεφτίλα από την Σταντάρ, το «διπλό» στο Φάληρο είναι μονόδρομος. Γράφει ο Νίκος Αθανασίου.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά απόψε το βράδυ. Το ταμείο θα γίνει για όλους το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ο Παναθηναϊκός έχασε με κάτω τα χέρια από την Σταντάρ, πρόσθεσε ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ένδοξη ευρωπαϊκή του ιστορία και επί της ουσίας αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά απόψε το βράδυ. Εξάλλου τα είπαν όλα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» στο φινάλε του ματς. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Είτε μπαίνουν μέσα την Κυριακή στο Φάληρο, αφήνουν και την ψυχή τους και παίρνουν το ντέρμπι, είτε καλύτερα να μας αδειάσουν την γωνιά και να παίζουν από εδώ και στο εξής σε ένα άδειο γήπεδο!

Οι πολλές απουσίες προφανώς και αποτελούν σημαντικό παράγοντα του αποψινού παιχνιδιού, προφανώς και στον... τελικό η ομάδα που κατεβαίνει με βασικούς έχει ξεκάθαρο προβάδισμα από τον αντίπαλο που είναι αποδεκατισμένος. ΑΛΛΑ...

*Είναι «έγκλημα» η ιστορία που έχει γίνει με τον Μπεργκ πριν την έναρξη του αγώνα. Από την στιγμή που ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα, έπρεπε να τον αφήσει ο Στραματσόνι στον πάγκο ή και ακόμη εκτός αποστολής. Τι σημαίνει ήθελε να δοκιμάσει; Και στέρησε μια αλλαγή από τον Ιταλό και έπαθε ζημιά, χάνοντας το ντέρμπι της Κυριακής, το ματς της χρονιάς! Τραγική διαχείριση της κατάστασης, τόσο από το τεχνικό επιτελείο όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή...

*Όσοι φόρεσαν απόψε την φανέλα με το «τριφύλλι» θα έπρεπε να παλέψουν μέχρι το τέλος. Κανείς δεν θα τους έλεγε το παραμικρό αν έχαναν το ματς. Αρκεί να το πάλευαν, να έδειχναν πως το θέλουν σαν τρελοί. Μετά το γκολ της Σταντάρ, ο διακόπτης έπεσε, κατάρρευση. Απαγορεύεται σε αυτό το επίπεδο να φεύγεις από το γήπεδο, γιατί το κοντέρ σταμάτησε στα 3 και θα μπορούσε να πάει και παραπάνω.

*Η αγκωνιά του Εμποκού που αφήνει τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες και με το σκορ στο 2-0 δείχνει πολλά. Πάρα πολλά, κυρίως για την νοοτροπία που υπάρχει σε κάποιους παίκτες του «τριφυλλιού»...

*Ένα σουτ στον στόχο, ένα γκολ. Από τα 35 μέτρα. Οκ, δυνατό σουτ, σπουδαία εκτέλεση αλλά σε αυτό το επίπεδο όταν ο πορτιέρο σου είναι ΜΕΤΡΙΟΣ δεν έχεις καμία απολύτως τύχη. Μην τα ξαναλέμε.

Τα υπόλοιπα την Κυριακή το βράδυ...

Ατομική αξιολόγηση: Στιλ 4, Ιβανόφ 4, Μολέδο 5, Μέστο 3, Χουχούμης 5, Κουτρουμπής 6, Λουντ 3, Κουλιμπαλί 5, Εμποκού 7-μετά την αποβολή 2-, Μπεργκ(-), Ιμπάρμπο 3, Λέτο 3, Χατζηγιοβάνης 5(μια χαρά τα πήγε ο μικρός για όσο αγωνίστηκε σε ένα ''σκοτωμένο'' ματς), Ρινάλντι(-)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.