Χάνει τον Ολυμπιακό ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Χάνει τον Ολυμπιακό ο Μπεργκ!

bet365

Τα άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκαν και στο... 3ο ημίχρονο του αγώνα με την Σταντάρ, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση!

Σαν να μην έφτανε η βαριά και ταπεινωτική ήττα που επί της ουσίας... στέλνει εκτός Europa νωρίς-νωρίς τον Παναθηναϊκό, τα άσχημα μαντάτα είχαν και συνέχεια όσο αφορά την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Το πρόβλημα του Σουηδού που τον... έβγαλε από το γήπεδο στο 29' της αναμέτρησης δείχνει σοβαρό.

Τόσο ώστε να μην είναι στην διάθεση του Στραματσόνι την Κυριακή στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η πρώτη γνωμάτευση μετά τον αγώνα κάνει λόγο για ένα τράβηγμα στα... όρια της θλάσης κάτι που φυσικά δεν του επιτρέπει 48 ώρες μετά να είναι μάχιμος. Η περίπτωση του Σουηδού θα επανεξεταστεί και μέσα στην ημέρα (Παρασκευή) αλλά τα αισιόδοξα σενάρια δεν είναι ιδιαίτερα πολλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα