Γιάνκοβιτς: «Νικήσαμε δίκαια»

Γιάνκοβιτς: «Νικήσαμε δίκαια»

Gazzetta team
Γιάνκοβιτς: «Νικήσαμε δίκαια»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς μίλησε για την ανωτερότητα της Σταντάρ στην Λεωφόρο και... αποθέωσε τον πορτιέρο του, τον Σισέ και τον σκόρερ Μπελφοντίλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σέρβου τεχνικού της Σταντάρ Λιέγης:

«Η Σταντάρ ήταν η καλύτερη ομάδα. Ελέγχαμε τον αγώνα. Ήρθαμε να παίξουμε έναν τελικό. Μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Οστάνδη ήρθαμε με θετικό τρόπο. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έκανε ζημιά. Πήραμε μια νίκη που αξίζαμε και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο δέχθηκαν επίθεση από την αστυνομία.

Όταν νικάς 3-0 σε μια δύσκολη έδρα, η αντίδραση είναι θετική. Δεν ξέρω αν είναι σημείο αναφοράς αλλά είναι θετικό. Πρέπει να συνεχίσουμε τα πόδια στο έδαφος. Η νίκη αυτή μας δίνει ανάσα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο πρωτάθλημα Βελγίου, στο οποίο τελευταία έχουμε υστερήσει».

Για τον Σισέ και τον πορτιέρο: «Ο Ουμπέρτ άξιζε την θέση στην ενδεκάδα. Δουλεύει καλά. Εσείς βλέπετε όποιον δεν παίζει. Εγώ πιστεύω σε εκείνον που είναι δουλευταράς. Πήρε καλό βαθμό απόψε, ήθελα να τον τεστάρω πως τα πάει σε ματς με πίεση και σίγουρα τα πήγε καλά. Ο Σισέ ήταν ένα είδος rotation στον άξονα και ουσιαστικά ήταν η συνέχεια στις αλλαγές που κάνουμε στην μεσαία γραμμή».

Για τον Μπελφοντίλ: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, δίνει λύσεις, προσπαθεί, έβαλε δύο γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα