Με Τζιμπούρ τα σχέδια για Αιγινιακό

Με Τζιμπούρ τα σχέδια για Αιγινιακό

Με Τζιμπούρ τα σχέδια για Αιγινιακό

bet365

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Football League, ο Άρης φρόντισε να βάλει τον εαυτό του σε έναν φαύλο κύκλο και τώρα θα πρέπει να καταθέσει αποδείξεις για τη δυναμικότητά του.

Η σωστή διαχείριση καταστάσεων (θετικών ή αρνητικών) εντάσσεται στις βασικές προϋποθέσεις που οφείλει να έχει μια ομάδα η οποία θέλει να πετύχει. Στην προκειμένη περίπτωση, αν ο Άρης φροντίσει να διαγράψει το αρνητικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα, τότε θα χαράξει το μέλλον του, έτσι όπως το έχει φανταστεί. Και σε έναν αγωνιστικό μαραθώνιο, κάθε ομάδα οφείλει να έχει τη σχετική ωριμότητα.

Στο προσκήνιο βρίσκεται πλέον ο κυριακάτικος (6/11) εντός έδρας αγώνας με τον Αιγινιακό, τον οποίον οι «κίτρινοι» είχαν κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση στην πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος. Τώρα βέβαια ισχύουν διαφορετικά δεδομένα. Υπό την έννοια ότι θα κληθούν να διαχειριστούν μια κλειστή άμυνα, μια ομάδα η οποία θα παραταχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με βασικό στόχο… να μη χάσει.

Το θετικό για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στους Ράφικ Τζιμπούρ, Κενάν Μπαργκάν. Αμφότεροι συμμετείχαν στο σημερινό (3/11) πρόγραμμα προετοιμασίας, μάλιστα έχουν θέση υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα. Στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας πήρε μέρος και ο Ματζίντ Μπουγκερά αλλά ο Αλγερινός θα πάρει επιπλέον χρόνο ούτως ώστε να φθάσει στα επιτρεπτά επίπεδα αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης. Δεν υπολογίζονται επίσης ο Μανώλης Τζανακάκης, Νίκος Τσουμάνης λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα