Σας τσάκωσα πουλάκια μου...

Σας τσάκωσα πουλάκια μου...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Σας τσάκωσα πουλάκια μου...

bet365

Ο Ιnspector Gazzet σας γράφει για το ραντεβού που έγινε στην ΠΑΕ με τον μάνατζερ του Φετφατζίδη, αλλά προέκυψε άλλος παίκτης. Μεχρι τον Γενάρη όμως παίζονται πολλά...

Με τρέλαναν στα μηνύματα από το πρωί. Ευτυχώς είχα ξυπνήσει νωρίς. Στο Τορίνο είχα ξεμείνει μετά το Γιουβέντους-Λιόν. Σας είπα πως ετοιμάζω δουλειά από Γαλλία και κάναμε μια στάση στην Ιταλία. Την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί στο «Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι. Εάν είστε καλά παιδιά θα σας πω και λεπτομέρειες. Την Δευτέρα.

«Τι ξέρεις για Στραματσόνι-Φετφατζίδη;». «Δεν θα γίνει », του είπα και του έκλεισα το τηλέφωνο. Και για να μην χρεώνεται που πήρε τηλέφωνο εξωτερικό αλλά και γιατί βαριόμουν να του εξηγήσω πως πιο πιθανό είναι να πάρει τον Μήτρογλου αυτήν την στιγμή παρά τον Φετφατζίδη ο Παναθηναϊκός αυτήν την περίοδο.

Ομως δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Ο σωστός ο μάνατζερ πρέπει να τα ψάχνει όλα. Γιατί εάν γινόταν η μεταγραφή θα έπρεπε να χωθώ για να βγάλω την μίζα μου. Πήρα τηλέφωνο Σαουδική Αραβία. Εχω ισχυρά κονέ στις χώρες του πετρελαίου. Κάθε μεταγραφή εκεί είναι χρυσάφι για μένα. Τι μου μετέφεραν οι εκεί ατζέντηδες;

«Αλήθεια είναι ότι ο Φετφατζίδης αρέσει στον Στραματσόνι. Εμαθα από καλή πηγή πως ο Αντρέας θα τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, αλλά...». Στο... αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν «παράμετροι» στο συγκεκριμένο κομμάτι. «Κράτα κι αυτό. Ο Φετφατζίδης δεν σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός έβρισκε τα λεφτά όχι μόνο να τον δανειστεί αλλά για να του καλύψει και το συμβόλαιο. Δεν γίνεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Μην το σκαλίζεις και πολύ».

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ψαχουλεύοντας την υπόθεση του «Φέτφα» έβγαλα ωραίο παρασκήνιο όμως. Και θα σας το χαρίσω χωρίς quiz για να έχετε και μια εικόνα του τι γίνεται στον Παναθηναϊκό ενόψει Ιανουαρίου. Ψαγμένος τυπάκος που παίζει στα δάχτυλα το πράσινο παρασκήνιο μου έστειλε μήνυμα. «Οντως του αρέσει του Στραματσόνι ο Φετφατζίδης αλλά μέχρι τον Γενάρη πολλά αλλάζουν στο ποδόσφαιρο», μου έγραψε βάζοντας και emoticon δίπλα φατσούλα που κλείνει το μάτι.

Πριν προλάβω ν' απαντήσω, νέο μήνυμα. «Και να σου πω και τ' άλλο. Εάν ο Παναθηναϊκός κάνει μεταγραφές τον Γενάρη θα είναι ενός τερματοφύλακα κι ενός χαφ στον άξονα. Τελευταία θέση είναι αυτή του εξτρέμ». Δύο φατσούλες στο τέλος! Δεν απάντησα και πήρα τις... πηγές μου μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί να δείτε τι μου είπαν.

«Ελα. Για τον Φετφατζίδη θα ρωτήσεις κι εσύ ε;». Οχι του λέω και με την ερώτησή μου τον έριξα από την καρέκλα. «Απλά μου είπαν ότι ο Ευαγγελόπουλος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ την Δευτέρα για να μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας». Σιγή μερικών δευτερολέπτων. «Που το έμαθες εσύ;» με ρώτησε. Του είπα ν' αφήσει τα πολλά και να μπει στο ψητό.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε ποιος είναι ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Είναι ο ατζέντης του Φετφατζίδη. «...γι' αυτό και ίσως να προέκυψε και το θέμα του Φετφατζίδη ξανά που είχε βάση», πρόσθεσε η πηγή μου.

Σας αφήνω για σήμερα. Ακολουθείστε με στο @InspectorGazzet για να τα μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα.

Α. Και κάτι τελευταίο. Ο Ευαγγελόπουλος έχει και τον Ταχτσίδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet