Πρόταση για συνάντηση με τον Δήμο!

Πρόταση για συνάντηση με τον Δήμο!

Πρόταση για συνάντηση με τον Δήμο!

Η «Δικέφαλος 1924» έστειλε έγγραφο στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας με κάθε επισημότητα για συνάντηση-συζήτηση για όλα τα θέματα γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Συνάντηση με τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας ζήτησε επισήμως η Δικέφαλος 1924 προκειμένου να συζητηθούν όλα όσα απομένουν για να προχωρήσει άμεσα η έκδοση οικοδομικής άδειας. Αυτό έγινε με σημερινό έγγραφο της Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ μέσω του οποίου γνωστοποιείται στον Δήμο η επιθυμία της ΑΕΚ επί της ουσίας για συνάντηση που θα αφορά όλα τα τελευταία θέματα που απομένουν για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού» όπως τονίζουν (και) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Μετά το ΚΕΣΑ και τη θετική εξέλιξη ενώπιόν της επιτροπής δεν αφήνουμε πλέον ούτε λεπτό να περάσει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και πάμε να ξεκαθαρίσουμε όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να αποτελέσει πλέον τυπικό θέμα η υπογραφή της οικοδομικής άδειας», τόνιζαν από την Ένωση χαρακτηριστικά. Εννοείται πως στην ατζέντα θα βρίσκεται και η υποβληθείσα μελέτη υψομέτρων, η έγκριση (που έχει στην κατοχή της η ΑΕΚ) της προμελέτης υπογειοποίησης, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του Δήμου, η δυνατότητα μεταφοράς των απορριμματοφόρων του Δήμου αλλά και θέματα στάθμευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αίτημα υποβλήθηκε προς τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, υπόψιν του Δημάρχου κ. Βασιλόπουλου και του Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Καλαμπόκη ενώ από την ΑΕΚ - Δικέφαλος 1924 συντονιστής θα είναι ο κ. Ανδριόπουλος ως επικεφαλής των εκπροσώπων της Dimand αλλά και της μελετητικής ομάδας του έργου...

Best of internet