Επιστροφή Βάργκας, μέσα και ο Πατίτο

Επιστροφή Βάργκας, μέσα και ο Πατίτο

Gazzetta team
Επιστροφή Βάργκας, μέσα και ο Πατίτο

bet365

Με τον Ρόλαντ Βάργκας στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Μπακασέτα θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Ατρόμητο το Σάββατο (19.30). Μέσα και ο Πατίτο.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ζοσέ Μοράις δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπακασέτα ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ εκτός είναι και ο Τζόλεον Λέσκοτ ο οποίος συνέχισε την αποθεραπεία του.

Αντίθετα, μπήκαν στην αποστολή και υπολογίζονται κανονικά τόσο ο Βάργκας όσο και ο Πατίτο. Επιπλέον εκτός 19αδας βρέθηκε μετά το ματς της Τούμπας (δεύτερη σερί φορά) ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Η αποστολή αποτελείται από τους Ανέστη, Μπάρκα, Μπακάκη, Γκάλο, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλο, Ροντρίγκες, Αραβίδη, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.
Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα αρχίσει στις 17.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα