«Σφάζονται για τα μάτια» του Μακ

«Σφάζονται για τα μάτια» του Μακ

bet365

Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρα του ομοσπονδιακού προπονητή της Σλοβακίας, Γιάν Κόζακ και τον μάνατζερ του, Γιουράι Βέγκλος με αφορμή τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στη Ζενίτ.

Ο Σλοβάκος ομοσπονδιακός προπονητής από τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισε να μουρμουράει για την επιλογή του Μακ να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να επιλέξει την Ζενίτ. Έβλεπε ότι θα έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, ο Σλοβάκος πρώην ασπρόμαυρος επιθετικός δεν είχε προσαρμοστεί και δεν είχε αγωνιστεί παρά ελάχιστα μέχρι τότε.

Ο Κόζακ επανέλαβε δύο και τρεις φορές το λάθος του Μακ να πει «ναι» στη ρωσική ομάδα, όπου ο ανταγωνισμός τον φέρνει πολλές φορές στον πάγκο ή και στην κερκίδα, θεωρώντας ότι έτσι θα έχει πρόβλημα ρυθμού στους αγώνες της εθνικής Σλοβακίας. Πριν λίγες μέρες το επανέλαβε, με αιχμές για το ρόλο του ατζέντη του, Γιουράι Βένγκλος, στην τελική επιλογή.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στη δημόσια απάντηση του μάνατζερ του Μακ, που υπερασπίστηκε την επιλογή του πελάτη του να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

«Συγγνώμη, αλλά πρέπει να απαντήσω στα λόγια του κ.Κόζακ, που συνεχώς αναφέρεται στην μεταγραφή του Μακ από τον ΠΑΟΚ στην Ζενίτ. Σε έναν από τους κορυφαίους ρωσικούς συλλόγους δηλαδή και εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Πρέπει να υπερασπιστώ την απόφαση του Ρόμπερτ, αλλά και την δουλειά μου. Θα πω ότι αυτή η κίνηση ήταν μια σωστή δουλειά από την πλευρά μας. Ο Μακ είχε να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς συλλόγους και διάλεξε την Ζενίτ, παρ' ότι ήξερε ότι θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό απ' ότι στον ΠΑΟΚ. Δεν διάλεξε τον εύκολο δρόμο αλλά έναν με περισσότερες προκλήσεις. Η μεταγραφή στην Ζενίτ ήταν πρόκληση για τον Ρόμπερτ», είπε ο Βένγκλος, που παραδέχθηκε ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν παίζει ασταμάτητα, αλλά είναι μια βασική επιλογή για τον Λουτσέσκου.

«Παρά τον ανταγωνισμό ο Ρόμπερτ, κέρδισε μια θέση βασικού, άρχισε να σκοράρει γκολ και ασίστ. Σίγουρα στην θέση του υπάρχει ανταγωνισμός. Είναι φυσικό να μην παίζει σε όλα τα ματς, έτσι γίνεται σε όλους τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης», είπε ο Σλοβάκος ατζέντης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα