Η απόλυτη αφίσα από τον Αστέρα Εξαρχείων! (pic)

Φώτης Καρακούσης
Η απόλυτη αφίσα από τον Αστέρα Εξαρχείων! (pic)

bet365

Ο Αστέρας Εξαρχείων διοργανώνει πάρτι για την κάλυψη ιατρικών εξόδων παίκτη της ομάδας και η αφίσα που έβγαλαν κάνει για ακόμα μία φορά την διαφορά.

Είναι από τις πλέον αγαπητές ομάδες, για την ακρίβεια μια από τις πιο ξεχωριστές ομάδες, με ξεχωριστούς φιλάθλους που την αγαπάνε τρελά, παρότι γνωρίζουν πως δεν θα την δουν ποτέ να παίζει στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτό όμως δεν τους ενδιαφέρει, καθώς γι' αυτούς ο Αστέρας Εξαρχείων είναι τρόπος ζωής. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα, μια παρέα ανθρώπων που κάνει την πλάκα της και χαίρεται να βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο να παίζει μπάλα και να ακούει από την εξέδρα τα εμπνευσμένα συνθήματα.

Για την ομάδα αυτή υπάρχουν πολλοί λόγοι να ασχοληθείς. Ο τελευταίος έχει να κάνει με την αφίσα που έβγαλαν για ένα πάρτι που διοργανώνουν προκειμένου να καλυφθούν ιατρικά έξοδα ποδοσφαιριστή του Αστέρα. Πραγματικά οι άνθρωποι ξεπέρασαν τον εαυτό τους και επειδή ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο. Απλά μπορείτε να απολαύσετε την αφίσα μόνοι σας και να δείτε για ακόμα μία φορά πως αυτή η ομάδα κουβαλάει μπόλικη τρέλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα