Βήμα πρόκρισης Μονακό, Λεβερκούζεν

Gazzetta team
Βήμα πρόκρισης Μονακό, Λεβερκούζεν

bet365

Η Μονακό επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (και) στο Πριγκηπάτο (3-0) και παρέμεινε αφεντικό του ομίλου παρά τη μεγάλη νίκη της Λεβερκούζεν στο Λονδίνο επί της Τότεναμ (0-1).

Συνεχίζεται το θρίλερ στον πιο δύσκολο όμιλο του Champions League, όμως στην 4η αγωνιστική δύο ομάδες πήραν προβάδισμα. Η Μονακό, με πρωταγωνιστική τον Ραδαμέλ Φαλκάο, που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Luis II και μαζί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, είναι πλέον τα φαβορί για να περάσουν στα νοκ άουτ τις κορυφαίας διοργάνωσης. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε από νωρίς τη δουλειά, καθαρίζοντας από το πρώτο μέρος την ΤΣΣΚΑ, της οποίας είχε επικρατήσει και στην Μόσχα. Ο Βαλέρ Ζερμέν άνοιξε το σκορ για τους Μονεγάσκους στο 12' όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ακινφέεβ και αφού πήρε κόντρα τον νίκησε για το 1-0 και ακολούθησε το show του Φαλκάο. Ο Κολομβιανός σκόραρε ύστερα από... 6.5 χρόνια στο CL, όταν το είχε κάνει με την Πόρτο. Στο 28' η σέντρα του Μεντί πέρασε από τον Ζερμέν και ο Τίγρης έκανε το 2-0 στην κενή εστία και στο 41' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 γυρίζοντας εξαιρετικά μέσα στην περιοχή και τελείωνοντας τη φάση με το αριστερό.

Άλωσε το Λονδίνο η Λεβερκούζεν
Μεγάλη νίκη για την Λεβερκούζεν, που με γκολ του Καμπλ επιβλήθηκε με 1-0 της Τότεναμ και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, με τους Καμπλ (4’) και Γουέντελ (13’) να χάνουν τις πρώτες ευκαιρίες και την ομάδα του Σμιντ να δείχνει καλύτερη. Ο Έρικσεν απείλησε πρώτος στο 33’ για την Τότεναμ, με τον Τσιτσαρίτο να πλησιάζει στο γκολ για την Λεβερκούζεν στο 43’.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν με το ξεκίνημα της επανάληψης και στο 48’ ο Έρικσεν έφτασε μία ανάσα από το 1-0, με το εκπληκτικό σόλο του Γουόκερ στο 60’ να μην καταλήγει σε γκολ. Τελικά, κόντρα στη ροή το γκολ ήρθε για τις ασπιρίνες. Στο 65’ μετά από σουτ του Αρανγκίς και αδυναμία των αμυντικών της Τότεναμ να απομακρύνουν, η μπάλα κατέληξε στον Καμπλ, που έκανε το 0-1! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο αμυντικά και τα κατάφεραν, καθώς δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία μέχρι το τέλος, με τα σπιρούνια να απογοητεύουν για άλλη μία φορά στο Γουέμπλεϊ.

Βαθμολογία

Μονακό 8 (7-3)
Λεβερκούζεν 6 (4-3)
Τότεναμ 4 (2-3)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-7)

Επόμενη αγωνιστική (22/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Λεβερκούζεν
Μονακό – Τότεναμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα