Αδειάζει μεγάλος πάγκος...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Αδειάζει μεγάλος πάγκος...

bet365

Ο Inspector Gazzet γίνεται Γέροντας Παϊσιος και σας ενημερώνει όχι μόνο για την εξέλιξη που έρχεται αλλά και για τον αντικαταστάτη! Και φωτογραφικό quiz σας έχει...

Θα είναι προπονητής, αλλά θα ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Ναι Gazzetόπαιδα μου. Ετσι γίνεται σε πάγκο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Οχι δεν αναφέρομαι στην Δόξα Δράμας. Εκεί κοντά είναι κι αυτή; Αντε ακόμα να το καταλάβετε; Ακούστε τι λέει η πιάτσα στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την ισοπαλία του Αρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Νίκος Αναστόπουλος έχει να μιλήσει κανά 24ωρο με τον Καρυπίδη. Γενικά όπως μου έστειλαν στο κινητό «είναι στα σχοινιά οι δυο τους. Μετά την γκέλα δεν αισθάνεται και τόσο άνετα». Αρχισα τα τηλέφωνα για να μάθω εάν ισχύει.


Οι περισσότεροι όχι μόνο μου το επιβεβαίωσαν ότι κάτι τρέχει στον Αρη αλλά με ρώτησαν εάν έχω να τους προτείνω κανάν προπονητή. Τους είπα Πελεγκρίνι και ο επόμενος ήχος ήταν από το κλειστό τηλέφωνο.

Στην Θεσσαλονίκη ήδη ακούγεται το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου. Αλλά καλή πηγή μου είπε να μην ασχοληθώ με την περίπτωση. «Εάν αντικατασταθεί ο Νίκος Αναστόπουλος -και σου λέω εάν για να κρατήσεις και μια πισινή- είναι ψηλά στην λίστα ο Ακης ο Μάντζιος. Κράτα το και ψάξτο».


ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;
Από Θεσσαλονίκη μου ήρθε και το άλλο παρασκήνιο. Εδώ δεν θ' αναφερθώ ακόμα σε ονόματα. Μου το είπαν όμως και είπα να σας το μεταφέρω.

Χτύπησε το τηλέφωνο από απόκρυψη. «Παράγοντας, άριστος γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου σκέφτεται να επιστρέψει. Για να το κάνει πρέπει ν' αγοράσει ομάδα και εξετάζει τα οικονομικά της. Τα χρέη που έχει ο σύλλογος είναι πολλά και γι' αυτό δεν ψήνεται ακόμα. Ψάξε και θα το βρεις», μου είπε και μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Σιγά το δύσκολο είπα από μέσα μου. Εσείς το έχετε;

ΟΙ ΘΛΑΣΕΙΣ

Στην Νέα Σμύρνη προβληματίζονται. Κάθε μεσημέρι στις καφετέριες της Πλατείας αυτό συζητάνε. «Δεν είχαμε θλάση πέρσι και φέτος έχουμε ήδη πέντε. Γκιοατά, Ολαϊτάν, Βλάχος, Ρισβάνης και Κόρμπος», πήρε το αυτί μου ενώ πέρναγα χθες το μεσημέρι από εκεί.

«Λες να φταίει ο γυμναστής του Μιλόγεβιτς;», ρωτούσε ο ένας. «Δεν τα ξέρω αυτά τα ιατρικά τι να σου πω. Εγώ ξέρω ότι πέρσι είχαμε ήσυχο το κεφάλι μας». Εριξα μια ματιά να δω εάν είναι απλοί φίλαθλοι ή είχαν σχέση με την ομάδα. Τελικά ήταν γνώριμα πρόσωπα. Μην με ρωτάτε ποιοι. Εξυπνα παιδιά είστε θα καταλάβετε...

ΤΟ QUIZ
Την άλλη εβδομάδα είμαι καλεσμένος στο Webley για να δω από κοντά το Αγγλία-Σκωτία. Εάν θέλετε να έρθετε μαζί μου στα VIP βρειτε και τους έξι που είναι στον πάγκο της φωτογραφίας και ποιο παιχνίδι παρακολουθούν....

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet