Το story με Βούρο

Το story με Βούρο

Δημήτρης Τομαράς
Το story με Βούρο

bet365

Από τις αρχές Οκτωβρίου ήταν γνωστό πως ο Πραξιτέλης Βούρος δεν τα είχε βρει - σε πρώτη φάση - με νέο συμβόλαιο για τον Ολυμπιακό όχι όμως λόγω των οικονομικών δεδομένων.

Προς το τέλος του καλοκαιριού ο Βούρος λίγο έλλειψε να πάει με δανεισμό στον Πανιώνιο. Τελικώς έμεινε στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Ο χρόνος του όμως δεν ήταν ο ανάλογος ενώ ασχέτως με το γεγονός πως εδώ και κάποιο καιρό δεν έχει ατζέντη τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ήταν διστακτικός για νέο συμβόλαιο. Και αυτό εξαιτίας των ευκαιριών που δεν έπαιρνε για να δείξει την αξία του. Γι' αυτό σε πρώτη φάση δεν είχε βρεθεί χρυσή τομή για νέο deal για συμβόλαιο. Από τις αρχές Οκτωβρίου ήταν γνωστά αυτά τα δεδομένα.

Γι' αυτό και ο Πραξιτέλης Βούρος έκανε σκέψεις για το εξωτερικό. Το θέμα του δεν ήταν το οικονομικό αλλά το να έχει κάποιον χρόνο συμμετοχής. Ενδεικτικό είναι πως φέτος ο 21χρονος άσος δεν έχει πάρει καθόλου ευκαιρίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα