«Πόλεμος» Κούγια-Αναστασιάδη

«Πόλεμος» Κούγια-Αναστασιάδη

«Πόλεμος» Κούγια-Αναστασιάδη

Με εξώδικο που υπογράφει ο ίδιος ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας άνοιξε για τα καλά την κόντρα με τον Άγγελο Αναστασιάδη! Στην προπόνηση μαζί με τον Τσιώλη.

Στα «χαρακώματα» φαίνεται πως θα οδηγηθούν ο Αλέξης Κούγιας και ο Αγγελος Αναστασιάδης. Με αφορμή «αιχμές» που άφησε ο πρώην πλέον τεχνικός των  «βυσσινί» με αφορμή την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας, ο πρώτος και έκανε δηλώσεις εναντίον του και του απέστειλε εξώδικο, το οποίο υπογράφει ο ίδιος ως πληρεξούσιος δικηγόρος!
Νωρίτερα είχε βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας μαζί με τον Σάκη Τσιώλη, ενώ το παρών έδωσε και ο Βουτυρίτσας που αποδέχθηκε την πρόσκληση του έμπειρου τεχνικού να αναλάβει βοηθός του. 
 
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας σχολίασε πως «υπάρχουν δέκα άνθρωποι που ότι και να κάνεις νομικά το διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν. Λένε πως δεν θα έρθουν στο γήπεδο όμως εμείς τους δίνουμε πάτημα να λένε ότι θέλουν μέσω του ραδιοφώνου. Δύο άνθρωποι που δυστυχώς κατά συνήθεια, φροντίζουν συνεχώς να δημοσιοποιούν οποιαδήποτε είδηση (δείχνοντας δύο δημοσιογράφους που έκαναν συνεντεύξεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη). Αυτοί προσπαθούν να μας δυσφημήσουν, στην Λάρισα, στην Αθήνα και πανελλαδικά γιατί δεν γίνεται να υπάρχει ακριβής αντιγραφή όσων υποστηρίζουν σε συγκεκριμένα ΜΜΕ», είπε αρχικά. 
 
Και συνέχισε.  «Από τη πρώτη στιγμή που έγινε η λύση της συνεργασίας με τον κ. Αναστασιάδη  είχαμε συμφωνήσει πιο πριν με τον προπονητή μας να μείνει στο ματς με τον Πανιώνιο. Του είχαμε πει να μείνει σε αυτό το παιχνίδι και ανεξαρτήτου αποτελέσματος να φύγει στην συνέχεια μαζί με το προπονητικό τιμ. Γι’ αυτό έκανε και δηλώσεις περί… βαλίτσας μετά το ματς με τον Πανιώνιο ο κ.Αναστασιάδης. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέει συνέχεια πως δεν είχε ενημερωθεί, γιατί αυτό είχε συμφωνηθεί. Όμως κάποιοι άνθρωποι από τη πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να μην πούμε τίποτα προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα.
 
Άκουσα πως είπε 'εγώ δεν φεύγω από πουθενά, μόνο με διώχνουν'. Μαθαίνω όμως ότι το ίδιο έγινε και στον ΠΑΣ, που τον άφησε για να υπογράψει στον Πλατανιά με καλύτερες απολαβές. Το θέμα με τον Αναστασιάδη ήταν πολύ πιο σοβαρό και έπρεπε να αντιδράσουμε. Και το κάνουμε νομικά. Όλοι μας έχουμε νομικά δικαιώματα όταν αισθανόμαστε πως αυτά καταπατούνται και φανταστείτε πως αυτοί είναι ελάχιστοι λόγοι και θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα στο εξώδικο. Αυτά είναι μόνο το 10%. Κάποιοι, όμως, δεν έχουν διάθεση να ηρεμήσει αυτή η ομάδα. Και προσπαθούν συνέχεια να δημιουργούν θέματα.
Και για τους υπόλοιπους που αποχώρησαν από την ομάδα ήθελα να λειτουργούν την ομάδα άνθρωποι από τη Λάρισα, γι’αυτό έφυγαν όλοι αυτοί. Θα μας πει κάποιος τίποτα γιατί φέραμε στην ομάδα Λαρισαίους. Γιατί φέραμε τον Σελιώνη ή τον Βουτυρίτσα.
Ή τον Τσιώλη. Σας το έχω ξαναπεί. Προπονητάρα είναι ο Τσιώλης. Και το καλοκαίρι ο ίδιος δεν ήθελε να συμφωνήσει με την στάση του.  Εγώ δεν έχω προσωπικό εγωισμό και το απέδειξα με τον Τσιώλη και αυτό στεναχώρησε κάποιους που έκανα πίσω και τον έπεισα να έρθει.
Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω τους λόγους και για τον κ. Κυπαρίσση, είμαι δίκαιος και δεν θέλω να πω τίποτα. Περάσαμε όμορφα όλο αυτό το διάστημα μαζί του».
 
Μετά του μεταφέρθηκε πως κάποιοι  τα βλέπουν όλα αρνητικά: «Λυπάμαι πολύ. Ας μην έρθουν στο γήπεδο αυτοί!», τόνισε, ενώ ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές. «Παιχταράδες έχουμε, ποια μεταγραφική ενίσχυση; Δεν έχει συζητηθεί από τον Νοέμβριο η μεταγραφική ενίσχυση και είναι λογικό. Ο Τσιώλης θα αξιολογήσει την ομάδα και θα κάνει τις εισηγήσεις του». 
 
Κλείνοντας μίλησε ξανά για τον Αναστασιάδη. «Ο κ. Αναστασιάδης με κατέπληξε. Μου έλεγε για το λόγο μου και για ένα τυπικό συμβόλαιο. Όταν μας αδικούν έχουμε δικαίωμα να αμυνόμαστε. Ποιος και τι  τους ενοχλεί που είναι από τη Λάρισα αυτοί που πήραμε; Γίνανε υπερασπιστές των εργατικών δικαιωμάτων όλοι…
Φέρνουμε ένα προπονητή τον οποίο εγώ εκθειάζω γιατί αυτός είναι ο τρόπος μου. Όμως διαπιστώνουμε ότι φεύγουν οι οπαδοί μας γιατί προσέλαβα αυτόν τον προπονητή. Αυτό το καταλάβαμε και γι αυτό πήραμε και αυτή την απόφαση.
Κάποιοι στεναχωριούνται που μπορούμε να διορθώνουμε τα όποια λάθη και δείχνουν εμπάθεια. Αλλά όταν παίρνεις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνεις για το καλό της ομάδας. Και γι αυτό ο Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν». 
 
 
ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 
 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
 
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
 
Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, εδρεύουσα στη Λάρισα, οδός Κύπρου, αρ. 72, νομίμως εκπροσωπουμένης
ΠΡΟΣ
 
1. Άγγελο Αναστασιάδη του Ηρακλέους, προπονητή, κάτοικο Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, οδός Μιαούλη, αρ. 6
 
2. Απόστολο Τερζή του Ιωάννη, βοηθό προπονητή – προπονητή τερματοφυλάκων, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οδός Αναξιμάνδρου, αρ. 41 (περιοχή Χαριλάου)
 
3. Λεωνίδα Δημητρακόπουλο του Ιωάννου, γυμναστή, κάτοικο Θέρμης Θεσσαλονίκης, οδός Δαβάκη, αρ. 9δ (περιοχή Ταγαράδες)
__________________________________________________________
Όπως σας είναι γνωστό, προσληφθήκατε από την εταιρεία μας ο πρώτος εξ υμών ως Α΄ προπονητής στις 01/07/2016 και ο β΄ εξ υμών ως βοηθός προπονητή και προπονητής τερματοφυλάκων στις 04/08/2016, ενώ ο τρίτος εξ υμών συνεργαζόσαστε με τον πρώτο ως γυμναστής.
 
Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας η εταιρεία μας ικανοποίησε κάθε απαίτησή σας, λύνοντας τα συμβόλαια όσων ποδοσφαιριστών εσείς δεν θέλατε (όπως Ροβίθη Εμμανουήλ, Βέρτζου Άγγελου, Κοντοχρήστου Χρήστου, Πατσιογιώργου Δημητρίου, Ζέρη Αλέξανδρου, Δαμιανάκη Χαράλαμπου), προσλαμβάνοντας όποιον ποδοσφαιριστή εσείς θέλατε (όπως Ναζλίδη Θωμά, Ντεγκρά Ματίας Ομάρ, Ανδρέα Αβραάμ, Οούσου Ανσά Κοντόρ) και μη προσλαμβάνοντας, γιατί εσείς το απαιτήσατε, τους ποδοσφαιριστές Γκάρι Κουλιμπαλί (στόπερ της Βάασλαντ – Μπέβερεν), ο οποίος απεκτήθη από το Λεβαδειακό, Αντριάν Λουσέρο, Φερνάντο Ουσέρο, Δημήτρη Ανάκογλου, Μανώλη Παπαστεριανό, Μπράνα Ίλιτς, Κρίστοφερ Μαμπουλού, Παντελή Καπετάνο, αλλά και οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή επροτείνετο, όπως διεθνείς ποδοσφαιριστές από την Ολλανδία, τη Ρουμανία, τη Βοσνία και την Κροατία.
 
Επίσης, τοποθετήσατε τους ποδοσφαιριστές Ιωάννη Μασούρα και Γκέρτι Χοτζάλι στη δεύτερη ομάδα υποβαθμίζοντάς τους, ενώ ήσαν βασικοί ποδοσφαιριστές κατά την προηγούμενη σεζόν με πολλές συμμετοχές.
 
Εκτός των προπονητικών υποχρεώσεών σας και της επιλογής από εσάς των αξιολογοτέρων ποδοσφαιριστών, για να αγωνίζονται σε κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση, που ήταν και αποκλειστικό σας δικαίωμα, είχατε και τη σοβαρή υποχρέωση να συνοδεύετε τις αποστολές της ομάδος σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
 
Περαιτέρω, την 26/10/2016 η ομάδα μας αγωνιζόταν στην Τούμπα Θεσσαλονίκης με αντίπαλη ομάδα και γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.
 
Παρά το ότι η απόσταση Λάρισα – Θεσσαλονίκη είναι περίπου 150 χλμ, άρα 1,5 περίπου ώρα, και θα ήταν δυνατό η αποστολή της ομάδος να μεταβεί με το ιδιόκτητο πούλμαν μας και να επιστρέψει αυθημερόν, όπως και έγινε μετά τον αγώνα, εσείς απαιτήσατε η αποστολή να μεταβεί από την προηγουμένη του αγώνα και να παραμείνει σε ξενοδοχείο δικής σας επιλογής στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο οποίο πρώτη φορά θα έμενε και το οποίο απέχει του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα τουλάχιστον μισή ώρα, ενώ υπό συνθήκες κίνησης τουλάχιστον 45 λεπτά, δηλαδή το μισό χρόνο διαδρομής από τη Λάρισα, επιμηκύνοντας παράλληλα και τη διαδρομή από τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη κατά 45 λεπτά, επειδή το ξενοδοχείο δεν είναι προς την πλευρά της Λάρισας αλλά προς την πλευρά του αεροδρομίου και έπρεπε η αποστολή να διασχίσει όλη τη Θεσσαλονίκη.
 
Ενώ ο λόγος που ζητήσατε η ομάδα να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη, ήταν να μην καταπονηθεί από το ταξίδι, επιλέξατε ένα ξενοδοχείο εκτός πόλης, του οποίου ο ιδιοκτήτης, όπως εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε, ήταν φίλος του πρώτου εξ υμών.
 
Το συγκλονιστικότερο όμως απ’ όλα ήταν ότι ενώ η εταιρεία μας ικανοποίησε το αίτημά σας, αντιληφθήκαμε ότι ο λόγος για τον οποίο ζητήσατε να μεταβούμε από την προηγούμενη ημέρα στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν η μη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών, αλλά να ικανοποιήσετε το φίλο σας ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΡΟΥΑΓΙΑΛ και να τον ωφελήσετε οικονομικά από τα χρήματα, τα οποία εισέπραξε προκαταβολικά, αφού, εάν ο σκοπός ήταν η μη καταπόνηση των ποδοσφαιριστών, θα μπορούσε η αποστολή να μείνει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως ιστορικά πράττει, και σε 10 λεπτά το πολύ να είναι στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ παράλληλα συνέβη και η πρωτοφανής στα ποδοσφαιρικά χρονικά όλων των κατηγοριών, ακόμη και των ερασιτεχνικών, αντισυμβατική ενέργεια όλων σας ως προπονητικού τιμ να εγκαταλείψετε αμέσως μετά την άφιξη στο ξενοδοχείο την αποστολή και οι τρεις σας να διανυκτερεύσετε στα σπίτια σας στις μόνιμες κατοικίες σας στη Θεσσαλονίκη, εγκαταλείποντας εντελώς μόνους τους ποδοσφαιριστές και όλη την αποστολή.
 
Το γεγονός έγινε γνωστό στον ιδιοκτήτη της ομάδος κο Αλέξιο Κούγια την επόμενη ημέρα και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για να μη διαταραχθεί το κλίμα, σας ερώτησε ιδιαιτέρως γιατί το κάνατε αυτό και η απάντηση ήταν πρωτοφανής, ήτοι ότι δεν διαμείνατε στο ξενοδοχείο, για να κερδίσει η εταιρεία 150 ευρώ, αφού τόσο ήταν το κόστος των δωματίων για τους τρεις σας.
 
Στην ίδια συζήτηση ο κ. Κούγιας σάς δήλωσε διαμαρτυρόμενος ότι «τον έχετε τρελάνει» με τις προπονητικές επιλογές σας, οι οποίες κινούνται εκτός ποδοσφαιρικής λογικής και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο επιεικώς χαρακτηρίζονται ως προκλητικές «ποδοσφαιρικές τρέλες», ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Κέρκυρα στη 2η αγωνιστική, όπου τοποθετήσατε στη βασική 11άδα τον τρίτο τερματοφύλακα (Ζαχαρία Καβουσάκη) αντί για τον πρώτο τερματοφύλακα (Γεννάδιο Ξενοδόχοβ) και στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα μας έπρεπε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ 2-0, μεταθέσατε τον πρώτο σκόρερ του προηγούμενου αγώνα με τον Ηρακλή και διεθνή κυνηγό με την Εθνική Κύπρου Ανδρέα Αβραάμ στη θέση του δεξιού μπακ, αποδυναμώνοντας εντελώς την επίθεση της ομάδος και αχρηστεύοντας ολόκληρη τη δεξιά πλευρά της, αφού ο Αβραάμ έχει παίξει μόνο κυνηγός, είναι αριστεροπόδαρος και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί του πόδι.
 
Ακολούθως, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στην τραγική εμφάνιση της ομάδος με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την 23.10.2016, κατά την οποία λόγω των δικών σας εκτός ποδοσφαιρικής λογικής επιλογών (ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Ρέντζας με βασικό τον Τσίμο Ναβάρο, αγωνίστηκε αριστερό μπακ και έμειναν εκτός 11δος ο καλύτερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής Οούσου Ανσάρ Κοντόρ και ο αναπληρωματικός του διεθνής αριστερός μπακ Μανώλης Μονιάκης, ενώ αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ ένας από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους, ο Φράνκο Ουρτάδο), η ομάδα μας συνετρίβη από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το συντριπτικό σκορ 4-0, κινδυνεύοντας να διασυρθεί με σκορ άνω των 10 τερμάτων.
 
Εν συνεχεία, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου θυμηθήκατε να τοποθετήσετε παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν ή είχαν παίξει ελάχιστα λεπτά (Ποτουρίδη Ιωάννη, Σουλιώτη Δημήτρη, Μαρουκάκη Ματθαίο, Κουτσιανικούλη Βασίλειο, Μονιάκη Εμμανουήλ) και χρησιμοποιήσατε παίκτες σε λάθος θέσεις, όπως το Λαμπρόπουλο ως αμυντικό χαφ, ενώ είναι επιτελικός μέσος.
 
Για το ίδιο παιχνίδι ο κ. Κούγιας ζήτησε από εσάς επιπλέον να δικαιολογήσετε το λόγο που εγκαταλείψατε την αποστολή την προηγουμένη ημέρα, αλλά και γιατί για πρώτη φορά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν σηκώθηκε ο πρώτος από εσάς ούτε μια φορά από τον πάγκο, ώστε να δώσει έστω και μια οδηγία στους ποδοσφαιριστές, όπως και γιατί ειδικά σε αυτό το παιχνίδι ο πρώτος από εσάς δεν φόραγε τη φόρμα του προπονητή της ΑΕΛ και εμφανίστηκε με κοστούμι με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ σας ήταν γνωστό από την πρώτη ημέρα πρόσληψής σας ότι υπήρξε πολύ μεγάλη αντίδραση των οπαδών για την πρόσληψή σας λόγω της παλαιάς μεγάλης εχθρότητος μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ εξαιτίας της δολοφονίας από οπαδό του ΠΑΟΚ του αείμνηστου καθηγητού Χαράλαμπου Μπλιώνα στις 26.10.1986 και μάλιστα την ημέρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, 26.10.2016, συμπληρώνονταν 30 χρόνια από την απεχθή δολοφονία του Μπλιώνα με φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από οπαδό του ΠΑΟΚ και καρφώθηκε στο λαιμό του.
 
Η απάντησή σας ήταν ότι, εφόσον υπάρχουν αυτά τα παράπονα, παραιτείστε από εκείνη τη στιγμή και ότι απλώς θα διευκολύνετε την ΠΑΕ ΑΕΛ παραμένοντας ως προπονητής μέχρι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, λόγω του ότι ήταν αδύνατο να βρεθεί αξιόλογος προπονητής εντός 48 ωρών, αφού το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα ακολουθούσε ήταν Σάββατο, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την ανεύρεση προπονητού και συνεργατών για να σας αντικαταστήσουν.
 
Ο κ. Κούγιας συμφώνησε με την κατά τα ως άνω παραίτησή σας και ενημερώθηκε γι’ αυτήν αμέσως ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας μας κος Αναστάσιος Χριστακόπουλος.
Παρά την κατά τα ως άνω συμφωνία και μολονότι για λόγους σεβασμού στην ποδοσφαιρική σας καριέρα δεν δημοσιοποιήθηκε τίποτε εκ μέρους της ΠΑΕ, εσείς κατά τη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προς κατάπληξή μας κάνατε την καταπληκτική δήλωση ότι, ενώ είχατε ετοιμάσει τις βαλίτσες σας, για να αποχωρήσετε, εσείς δεν αποχωρείτε ποτέ από ομάδα οικειοθελώς, αλλά φεύγετε μόνο όταν σας διώχνουν, λέγοντας για άλλη μια φορά ψέματα, αφού είναι γνωστό ότι και από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποχωρήσατε οικειοθελώς παρά τις παρακλήσεις του περιβάλλοντος της ομάδας να παραμείνετε, για να αναλάβετε τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ, από τον οποίο αποχωρήσατε, για να αναλάβετε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία πράγματι εκδιωχθήκατε.
 
Με τη δήλωσή σας αυτή δεν τηρήσατε όλοι σας τη συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδος και με την εταιρεία μας, η οποία για λόγους σεβασμού και μόνο της επαγγελματικής σας προσωπικότητας δεν προέβη σε απόλυση του πρώτου και του δεύτερου εξ υμών μετά από αυτήν προκλητικά αντισυμβατική συμπεριφορά σας, δίνοντάς σας το δικαίωμα να τηρήσετε τη συμφωνία, να παραιτηθείτε και να αποχωρήσετε.
 
Με κατάπληξη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρακολούθησε τη συνέντευξη τύπου και όταν σας ρώτησε για ποιο λόγο δεν τηρήσατε τη  συμφωνία, η οποία αφορούσε την υπεράσπιση κυρίως του δικού σας επαγγελματικού κύρους, δεν του δώσατε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η ΠΑΕ τη Δευτέρα, 31.10.2016, ήτοι δύο μέρες
μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, επειδή μεσολαβούσε ημέρα Κυριακή, να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας μαζί σας μη δημοσιοποιώντας και πάλι τους λόγους, για να μην καταστρέψει την επαγγελματική σας εικόνα.
Και ενώ αναμέναμε και πάλι τουλάχιστον να σιωπήσετε και να μην προκαλέσετε, σήμερα πληροφορηθήκαμε από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, όπου δώσατε συνέντευξη, ότι εσείς σκοπεύετε να στραφείτε στα δικαστήρια διεκδικώντας δήθεν απαιτήσεις σας.
 
Επειδή κατόπιν αυτής της συνεντεύξεως, όπου δηλώσατε ότι θα στραφείτε εναντίον μας, μολονότι εμείς δεν σας απολύσαμε, για να μη σας εκθέσουμε, τηρώντας τη μεταξύ μας συμφωνία μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ εσείς δεν την τηρήσατε, είμαστε αναγκασμένοι να σας κοινοποιήσουμε την παρούσα.
 
Επειδή επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.
 
Επειδή είμαστε αναγκασμένοι να δημοσιοποιήσουμε όλα όσα αναφέρουμε ανωτέρω για την προστασία του κύρους και της φήμης της εταιρείας μας.
 
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
          ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ για τους ως άνω σπουδαίους λόγους την από 01/07/2016 σύμβαση προσλήψεως του πρώτου εξ υμών ως α΄ προπονητού και την από 04/08/2016 σύμβαση προσλήψεως του β΄ εξ υμών ως βοηθού προπονητή – προπονητή τερματοφυλάκων.
 
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ όπως οι μεταξύ μας διαφορές λυθούν σε αυτό το σημείο, επιφυλασσόμενοι των νομίμων δικαιωμάτων μας, εφόσον επιλέξετε τη δικαστική οδό.
 
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.
 
Θεσσαλονίκη, 02/11/2016
 
Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 
ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Best of internet