Μέσι: «Ηλίθιε, έλα έξω»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Ηλίθιε, έλα έξω»!

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι το διαψεύδει, ο Σέρχιο Αγουέρο τα... μασάει και ο ισπανικός Τύπος εμφανίζει εκτός εαυτού τον Λιονέλ Μέσι στο επεισόδιο των αποδυτηρίων μετά τη νίκη (3-1) των «πολιτών» επί της Μπαρτσελόνα!

Γεμάτα ένταση ήταν τα πρώτα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση του «Etihad», το βράδυ της Τρίτης, αφού στη φυσούνα προς τ' αποδυτήρια του γηπέδου λίγο αφότου η Σίτι είχε επικρατήσει 3-1 των Καταλανών με ανατροπή στο σκορ, ο Λιονέλ Μέσι βγήκε εκτός εαυτού.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς δημοσιογράφους άκουσε κάποιον παίκτη της Σίτι να τον βρίζει, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να γίνει έξαλλος και να τον κυνηγήσει μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων των γηπεδούχων.

Πριμ 5% στην Sportingbet για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν.

«Ηλίθιε, ηλίθιε έλα έξω» φέρεται να φώναζε ο αστέρας των «μπλαουγκράνα», με τον επικεφαλής της αποστολής της Μπαρτσελόνα να τον υπερασπίζεται και τον Αγουέρο να γίνεται... ειρηνοποιός.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να διαψεύδει το περιστατικό, όμως ο Σέρχιο Αγουέρο, αν και τα... μασούσε, μάλλον επιβεβαίωσε τις στιγμές έντασης, αφού στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ανέφερε ότι:

«Όταν χάνεις, πάντοτε υπάρχει ένταση και δεν είσαι ήρεμος. Κάτι άκουσα, αλλά δεν κατάλαβα απόλυτα τι έγινε. Ξέρω πολύ καλά τον Λιονέλ. Ξέρω πότε είναι καλά και πότε όχι. Όταν χάνεις, όμως, δεν μπορείς να είσαι καλά... Εγώ νόμιζα ότι μιλούσε σε μένα, αλλά δεν απευθυνόταν προς το μέρος μου... Μιλήσαμε για άλλα, άσχετα πράγματα και απομακρυνθήκαμε γιατί δεν ήθελε να μιλήσει, ήταν απογοητευμένος...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα