Μάρτινς: «Για τη νίκη στην Αστανά»

Μάρτινς: «Για τη νίκη στην Αστανά»

Gazzetta team
Μάρτινς: «Για τη νίκη στην Αστανά»

bet365

Ο Μάρτινς μίλησε για το ματς με την Αστανά, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει πάει στο Καζακστάν για τη νίκη.

Ο Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου, αφού ξεκαθάρισε πως το ματς με την Αστανά στο Καζακστάν θα είναι πολύ διαφορετικό απ' αυτό στο «Καραϊσκάκης», τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκεί για τη νίκη.

«Πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο στην Αθήνα. Με δεδομένο το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με επιτυχία. Τώρα ο αντίπαλος θα είναι πιο δυνατός και προσεκτικός. Πιστεύω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και έχουμε τις δυνατότητες για να πάρουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα. Όσον αφορά στο ταξίδι, ναι, ήταν μακρινό και δύσκολο, αλλά έχουμε ξεκουραστεί και έχουμε το χρόνο να προετοιμάσουμε κατάλληλα το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε αναφερόμενος στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο:

«Δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για εμάς. Έχουμε παίξει ήδη σε ένα τέτοιο γήπεδο και πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, μικρό όμως και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσει δικαιολογία για εμάς για το αυριανό παιχνίδι».

Για το κίνητρο της Αστανά που φαινομενικά είναι μεγαλύτερο σχολίασε: «Δεν πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερη πίεση από εμάς ο αντίπαλος. Και εμείς έχουμε έρθει να παίξουμε μόνο για τη νίκη. Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου αυτό. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Απλώς το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο στην έδρα μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα