Επίσημα Τσιώλης στην ΑΕΛ

Επίσημα Τσιώλης στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Επίσημα Τσιώλης στην ΑΕΛ

bet365

Ήθελε η... νύφη, ήθελε και ο γαμπρός και ο γάμος έγινε καθώς η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της!
Επίσημα στην Τσιώλη εποχή επανήλθε η ΑΕΛ. Ο 57χρονος κόουτς που ως παίκτης έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα ενώ πέρσι την «ανέβασε» στην Σούπερ Λιγκ ως τεχνικός της, ήταν το πρώτο φαβορί να αναλάβει τα ηνία μετά την απομάκρυνση του Αγγελου Αναστασιάδη. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η πρόσληψή του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της αναλαμβάνει ο κ. Σάκης Τσιώλης.
Μετά την πρόσληψη του κ. Τσιώλη, το προπονητικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:
1ος Προπονητής: Σάκης Τσιώλης
Γυμναστές: Κώστας Μαντζιώκας, Κοσμάς Στράτος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Βαγγέλης Τσότσας
Επιμελητής Ποδοσφαιρικού τμήματος: Γιώργος Δοδοντσάκης
Ο κ. Τσιώλης ζήτησε ως βοηθό του τον παλιό συμπαίκτη του και μεγάλο άσο της ΑΕΛ, Θοδωρή Βουτυρίτσα, στον οποίο έγινε η σχετική πρόταση και αναμένεται η απάντησή του.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει επίσης ότι δεν θα γίνει επίσημη παρουσίαση του κ. Τσιώλη και η πρώτη δημόσια τοποθέτησή του θα λάβει χώρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ δηλώσεις για την πρόσληψη δεν θα κάνουν ούτε ο κ. Τσιώλης ούτε ο κ. Κούγιας σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα