Ξανά με προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ξανά με προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Ξανά με προβλήματα η προπόνηση του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, έχοντας ωστόσο αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Οι προσεχείς ημέρες έχουν δύο πολύ σημαντικά ματς για τους «πράσινους», ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει την ομάδα του έχοντας αρκετούς «πονοκεφάλους». Ο Ζέκα, ο Λεντέσμα και ο Σάμπα έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ανέβασαν ρυθμό, ωστόσο θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με τη Σταντάρ, στην οποία ο Παναθηναϊκός θα πάει ουσιαστικά χωρίς παίκτες του άξονα. Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα φανεί στο μέλλον, με τον Ζέκα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τους Βέλγους, ενώ ο Πασχάλης Στάικος απουσίασε. Μάρκους Μπεργκ και Ροντρίγκο Μολέντο έκαναν αποφόρτιση, ενώ Λέτο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες και Ρέις ακολούθησαν μόνο το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα