Μπεσίκτας - Νάπολι 1-1

Μπεσίκτας - Νάπολι 1-1

bet365

Η Νάπολι ήταν καλύτερη, βρέθηκε να χάνει από την Μπεσίκτας στην Τουρκία, όμως τελικά πήρε σημαντικό 1-1 που την κρατά στο Νο1 του ομίλου ύστερα από 4 αγωνιστικές.

Η Μπεσίκτας έδωσε συνέχεια στο σερί της σκοράροντας για 20ό διαδοχικό ματς εντός έδρας, όμως η Νάπολι, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και είχε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, απάντησε άμεσα και κράτησε την πρώτη θέση στο Group στο οποίο συμμετέχουν επίσης Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου. Οι Τούρκοι είχαν δοκάρι, όμως οι Ιταλοί τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και βάσει αυτών μάλλον αδικούνται από το τελικό 1-1. Κουαρέσμα με πέναλτι και Χάμσικ με σουτάρα τα γκολ.

Καλύτερα μπήκε η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι στο ματς και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία (2', 11'). Αυτές έγιναν 3 για τους Vesuviani στο 13' όταν το βολέ του Καγιεχόν από καλή θέση μετά τη σέντρα του Χισάι έφυγε ψηλά, για να φανεί για πρώτη φορά η Μπεσίκτας στο 21' με το πλασέ στην κίνηση του Αμπουμπακάρ που δεν βρήκε στόχο. Στο 28' οι Αετοί είχαν την καλύτερη φάση τους στο ματς όταν μετά την προσπάθεια του Κουαρέσμα ο Κουλιμπαλί έκανε τσαφ αλλά ο Χάτσινσον που βρήκε την μπάλα μπροστά του σούταρε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει μετά τα πρώτα 20-25 λεπτά, όμως την τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος την είχε η Νάπολι με τον Καγιεχόν να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Ινσίνιε το βολέ άουτ.

Και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Νάπολι, με τον Καγιεχόν να βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Φάμπρι μετά την υπέροχη πάσα του Ινσίνιε, όμως έκανε κακό σκάψιμο στο τελείωμα. Στο 63' ο Σάρι έβγαλε τον Γκαμπιαντίνι και έβαλε τον Μέρτενς, η Νάπολι είχε τον έλεγχο, όμως βρέθηκε να χάνει στο 78'. Ο Μακσίμοβιτς έκανε χέρι στο γύρισμα του Αμπουμπακάρ και ο Κουαρέσμα νίκησε από την βούλα τον Ρέινα παρότι έπεσε καλά και βρήκε την μπάλα. Το 1-0 όμως κράτησε μόλις 3 λεπτά και αυτό συνέβη εξαιτίας/χάρη στον Χάμσικ. Ο Σλοβάκος έπιασε τρομερό τεχνικό σουτ εκτός περιοχής και νίκησε τον Φάμπρι. Στις καθυστερήσεις οι Ναπολιτάνοι είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες με Μέρτενς και Ινσίνιε, όμως το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα