Όφειλε να ήταν υποψιασμένος

Όφειλε να ήταν υποψιασμένος

bet365

Η ποιότητα προσφέρει πλεονέκτημα, δε σημαίνει όμως ότι εξασφαλίζει και τα αποτελέσματα. Ο Άρης… την πάτησε στη δική του πρεμιέρα στη Football League και είναι υποχρεωμένος να διδαχθεί από το πάθημα της Καρδίτσας.

Αυτή η άποψη έρχεται σε αντίθεση με την αντίστοιχη του Νίκου Αναστόπουλου ο οποίος εκτίμησε ότι… «αν μία ομάδα θα έπρεπε να κερδίσει ήταν ο Άρης. Η ισοπαλία δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, μετά το δεκάλεπτο είχαμε τις φάσεις, αλλά ήμασταν απρόσεχτοι. Το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα». Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης προσαρμόστηκε στην αγωνιστική φιλοσοφία της Καρδίτσας, δε θύμισε την ομάδα η οποία στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αιγινιακό όπου έβαλε την μπάλα κάτω κι έκανε το δικό της παιχνίδι. Αυτή είναι όμως και η ιδιαιτερότητα της Football League. «Τα Τρίκαλα έχασαν 3-1. Οι έδρες είναι πολύ δυνατές. Χρειάζεται προσπάθεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό το μήνα υπάρχουν έξι ματς, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να αντεπεξέλθουμε», συμπλήρωσε ο προπονητής του Άρη.

Είναι επίσης δεδομένο ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί κλειστές άμυνες και ομάδες ψυχωμένες διότι αυτά τα παιχνίδια έχουν πιο ισχυρό κίνητρο. Το γνωρίζουν άπαντες στην ομάδα και οφείλουν να συμβιβαστούν με αυτό. Η χαλάρωση δεν επιτρέπεται γιατί εμπεριέχει τίμημα. «Μπήκαμε χαλαρά. Ηρεμήσαμε μετά, είχαμε τις φάσεις, αλλά στη τελική πάσα δεν ήμασταν προσεκτικοί. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Ήταν πρεμιέρα, πάντα πρέπει να είσαι προσεκτικός», κατέληξε ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε και στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, τονίζοντας ότι… «ήταν ένας κακός υπολογισμός του Σωκράτη γιατί η μπάλα πήγαινε άουτ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα