Γκοντό: «Να μεγαλώσω στον Αστέρα»

Gazzetta team
Γκοντό: «Να μεγαλώσω στον Αστέρα»

bet365

Ο Γκοντό μίλησε για τους στόχους που έχει με τους Αρκάδες και τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.
Στην ιστοσελίδα της Φιορεντίνα μίλησε ο Γκοντό. Ο νεαρός στράικερ του Αστέρα τόνισε πως θέλει να «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά με την φανέλα των Αρκάδων. «Στην Ελλάδα περνάω καλά. Η Τρίπολη είναι μια μικρή πόλη, ήσυχη. Μου αρέσει και πλέον συνηθίζω. Στην ομάδα χρειαζόμουν μια περίοδο προσαρμογής, όπως είναι φυσιολογικό, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Έχω μόνο το πρόβλημα της γλώσσας, η οποία είναι λίγο δύσκολη», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για το αν κάνει παρέα με τον Ντοναρούμα. «Ναι. Έχω έναν άνθρωπο ο οποίος μιλάει ιταλικά και λέμε ότι είναι λίγο «σωτηρία». Ακόμη και με τον προπονητή (Δημήτρης Ελευθερόπουλος, πρώην τερματοφύλακας της Μεσίνα, της Μίλαν, της Ρόμα, της Σιένα και της Άσκολι). Μιλά Ιταλικά έχοντας παίξει στη Serie A και είναι εύκολο για εμάς».
Για το ποδόσφαιρο στην χώρα μας σχολίασε πως «είναι απλό και ταυτόχρονα δύσκολο. Για την ομάδα μου θεωρώ ότι είναι δύσκολο να την κρίνουμε από μερικά παιχνίδια. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που δεν είναι πολύ καλή, αλλά θα ανέβουμε», ενώ ύστερα του μεταφέρθηκε αν υπάρχει πίεση από τον κόσμο. «Είμαι σε μια ήσυχη πόλη, δεν είναι όπως ίσως συμβαίνει στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό ή στην Ιταλία, όπου η πίεση γίνεται αισθητή. Εδώ οι άνθρωποι είναι ήσυχοι».
Ο νεαρός φορ ρωτήθηκε και αν παρακολουθεί την Φιορεντίνα. «Σίγουρα, και χαίρομαι όταν βλέπω πρώην συμπαίκτες μου να τα πηγαίνουν καλά. Επειδή μεγαλώσαμε μαζί. Χαίρομαι επίσης που οι περισσότεροι αγωνίζονται σε καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Προσπαθώ να μαθαίνω νέα τους και φυσικά παρακολουθώ τη Φιορεντίνα». Μετά του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Φεντερίκο Κιέζα που «ανέβηκε» στην πρώτη ομάσα των «βιόλα» και ήταν μαζί συμπαίκτες στους «μικρούς». «Νομίζω πως ναι. Δεν είναι εύκολο να κάνεις το άλμα στη μεγάλη ομάδα και αυτός πήρε την ευκαιρία του και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Τώρα απλά πρέπει να του δοθεί χρόνος και εμπιστοσύνη. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει καλά, παίξαμε μαζί και τον γνωρίζω πολύ καλά». Για το αν του λείπει η ιταλική ομάδα σχολίασε πως «σαφώς. Εκεί ξεκίνησαν όλα. Ένα κομμάτι της ζωής μου το πέρασα εκεί και δεν μπορώ να μην σκέφτομαι την πόλη, την ομάδα και την καθημερινότητα εκεί. Ηταν το σπίτι μου». Εκεί του μεταφέρθηκε πώς για εκείνον ενδιαφέρθηκε κάποια στιγμή η Παρί Σεν Ζερμέν. «Δεν θυμάμαι ειλικρινά (γέλια). Το διάβασα στις εφημερίδες και είπα, 'τι ωραία'. Αλλά αυτό ήταν μόνο».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στο μέλλον του. «Το εύκολο θα ήταν να πω πως ονειρεύομαι την Serie A ή την Πρέμιερ Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θέλω να μεγαλώσω εδώ και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, επειδή δουλεύω σκληρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα