Στην εθνική Σουηδίας ο Γιόχανσον!

Κώστας Ζάλιαρης
Στην εθνική Σουηδίας ο Γιόχανσον!

bet365

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον κέρδισε με το σπαθί του, την κλήση στην εθνική ομάδα της Σουηδίας ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και του φιλικού με την Ουγγαρία.

Ο Σουηδός χαφ της ΑΕΚ θα βρεθεί στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, Γιάν Άντερσον, εξαργυρώνοντας με αυτό το κάλεσμα, τις θετικότατες εμφανίσεις του στη Σούπερ Λιγκ και την εντύπωση που έχει προκαλέσει.

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τον έχω παρακολουθήσει καιρό για να διαπιστώσω ότι είναι όντως καλός. Έχει ποιότητα στο αμυντικό κομμάτι, είναι δυνατός και αυτή τη δύναμη θα τη χρειαστούμε στο ματς με τη Γαλλία για το Μουντιάλ» ανέφερε ο κόουτς των Σουηδών.

«Μεγάλη μέρα για μένα»

Ο Γιόχανσον με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο facebook ανέφερε σχετικά: «Είναι μια μεγάλη μέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την κλήση» δήλωσε. «Είναι κάτι που το περίμενα από τη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ και πλέον μου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική Ομάδα της χώρας μου. Είχα αγωνιστεί και παλαιότερα τρεις φορές, αλλά επρόκειτο για ένα τουρνουά με επιλογές παικτών από το σουηδικό πρωτάθλημα και κάποιες άλλες «μικρότερες» λίγκες. Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ, διότι σε αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είμαι εδώ, είχα την ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητές μου, αλλά και να βελτιωθώ και ατομικά ακόμα περισσότερο».

Σύμφωνα με τη σουηδική ομοσπονδία, ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει

• 3 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών

• 15 συμμετοχές (2 γκολ) με την Εθνική U21

• 11 συμμετοχές (1 γκολ) με την Εθνική U19

• 13 συμμετοχές (6 γκολ) με την Εθνική U17

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα