Ανακοίνωσε Παντελίδη ο Ηρακλής

Ανακοίνωσε Παντελίδη ο Ηρακλής

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Παντελίδη ο Ηρακλής

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη ανακοίνωσε ο Ηρακλής, ο οποίος παράλληλα έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας του με Αμανατίδη-Στράτο.

Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο τρίτος τεχνικός που κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή, ενώ παράλληλα ο «γηραιός» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Αμανατίδη-Στράτο, που καθοδήγησαν την ομάδα για τα ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο Σάββας Παντελίδης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Ο 51χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση της ΠΑΕ και από αύριο αναλαμβάνει τα καινούρια του καθήκοντα.

Ο Σάββας Παντελίδης ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα και την Προοδευτική, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία ως προπονητής, καθώς έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων (Θρασύβουλος, Ρόδος, Φωστήρας, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικός Πειραιά, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός).

Καλωσορίζουμε τον Σάββα Παντελίδη στην μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα