Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα 3-1

Φώτης Καρακούσης
Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα 3-1

bet365

Την δική του... βόμβα με το καλημέρα της Football League έριξε ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε εύκολα στον Εύοσμο τα Τρίκαλα με 3-1!

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στην Football League ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Εύοσμου συνεχίζοντας την καλή παράδοση επικράτησε των Τρικάλων με 3-1. Οι... πράσινοι ήταν καλύτεροι στο όλο το διάστημα του αγώνα, καθώς εκτός από τα τρία τέρματα, έχασαν ευκαιρίες και για περισσότερα. Από την άλλη οι Θεσσαλοί που έχουν ως στόχο την άνοδο, δεν μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο νέο πρωτάθλημα και έτσι είχαμε ακόμα μία έκπληξη στην πρεμιέρα.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Γκότοβος με κεφαλιά και με αυτό το 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61' ο Βέρτζος κατάφερε με πλασέ να κάνει το 2-0 για τον Αστέρα, με τον Δεινόπαπα στο 79' να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς.

Το μόνο που κατάφεραν τα κακά στην πρεμιέρα Τρίκαλα, ήταν να μειώσουν με τον Κουσκουνά στο 81' αλλά να μην γλιτώνουν την βαριά ήττα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής (67’ Τριανταφυλλάκος), Τάι, Φελίπε (90+4’ Γκέσιος), Δεινόπαπας (88’ Πάλλας), Πάτο

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Βέρτζος, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (46’ Μπαϊκαρά), Χασομέρης (46’ Γιαννιτσάνης), Σερτζίνιο (77’ Ράσιτς), Κουσκουνάς

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα