Αν. Καρδίτσας - Άρης 1-1

Αν. Καρδίτσας - Άρης 1-1

bet365

Ο Άρης, το πιο βαρύ όνομα της κατηγορίας με το... καλημέρα της Football League κατάλαβε πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η προσπάθεια της ανόδου! Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση προηγήθηκε με τον Φέτση και οι «κίτρινοι»... έσωσαν τον βαθμό με το γκολ του Ραούλ Μπράβο!

Με το… καλημέρα γκέλα για τον Άρη, που ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση και ξεκίνησε «στραβά την σεζόν. Οι «κίτρινοι», που σήμερα φορούσαν την 3η, ροζ εμφάνιση, μπήκαν νωχελικά στο ματς και δε μπορούσαν να δημιουργήσουν. Όπως και με τον Αιγινιακό, περίμεναν από κάποιο από τα αστέρια τους μία προσωπική ενέργεια για να ανοίξει χώρους και να κάνει ευκαιρίες.

Η Αναγέννηση, όμως, κατάφερε να κλείσει όλους τους χώρους και να μπλοκάρει τον Άρη. Μάλιστα, ήταν αυτή που έδειχνε ικανή να απειλήσει και να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Και έτσι έγινε... Στο πρώτο μέρος προειδοποίησε, με τον Ντιατά να είναι κινητικός και να βγάζει τελικές ευκαιρίες, χωρίς να μπορεί αν νικήσει τον Διούδη.

Στην επανάληψη, όμως, μόλις 3 λεπτά αφού επέστρεψαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Διούδης ανέτρεψε τον Ντιατά, ο Φέτσης ανέλαβε την εκτέλεση και παρόλο που νικήθηκε αρχικά, πήρε το... ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Άρης που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν καλός, τα... έχασε μετά το γκολ που δέχτηκε και άργησε να βγάλει αντίδραση. Όταν βρήκε τα πατήματά του, ανέβηκε και πίεσε για την ανατροπή, όμως δε μπορούσε να βρει διαδρόμους και να απειλήσει. Και μπορεί να έφτασε στην ισοφάριση στο 72' με τον Μπράβο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου και ασίστ του Ιντζίδη, όμως... μέχρι εκεί!

Η Αναγέννηση κρατούσε πολύ εύκολα το σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Άρη να θέλει, αλλά να μην μπορεί να πετύχει άλλο τέρμα. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέταξε με το καλημέρα βαθμούς, όπως και οι περισσότεροι ανταγωνιστές του για την άνοδο, αποδεικνύοντας ότι το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα έχει πολύ σασπένς!

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68' Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (63' Ντάνκουα), Μπιτέλης, Ντιατά (82' Βουκομάνοβιτς).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης (78' Ανάκογλου), Μπράβο, Αντρέου (59' Ντούνης), Ίλιτς, Καπνίδης, Τάτος, Ρόβας (87' Νέτο), Μιλούνοβιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα