Η ανθρωπιά του Τσόρι

Η ανθρωπιά του Τσόρι

Δημήτρης Τομαράς
Η ανθρωπιά του Τσόρι

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έδωσε το παρών για ακόμα μία χρονιά σε εκδήλωση της Θύρας 7 για την οικονομική ενίσχυση του οπαδού, Βαγγέλη Παρίσση, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Τσόρι ήταν στο event της Δευτέρας όπου συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον Βαγγέλη Παρίσση, που αντιμετωπίζειπρόβλημα υγείας και μεταβαίνει συχνά στο εξωτερικό για να το αντιμετωπίσει. Μάλιστα προσέφερε ορισμένες φανέλες παικτών του Ολυμπιακού. Την δική του, του Ιντέγε, του Καρντόσο, του Καμπιάσο και του Μιλιβόγεβιτς που είναι υπογεγραμμένες και θα δοθούν σε Συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Κύπρο, με τα έσοδα από αυτή τη διαδικασία να δίνονται στον Βαγγέλη για να συνεχίσει την δική του «μάχη». Φυσικά αυτή η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Θύρας 7.
Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, ο λογαριασμός είναι ο εξής:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ
5144-072821-807
ΙΒΑΝ
GR75 0172 1440 0051 4407 2821807
BIC PIRBGRAA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα