Αρέσει πολύ σε Μπέντο ο Φουάσης

Αρέσει πολύ σε Μπέντο ο Φουάσης

Δημήτρης Τομαράς
Αρέσει πολύ σε Μπέντο ο Φουάσης

bet365

Μπορεί ο νεαρός Αντώνης Φουάσης να είναι τραυματίας αυτό το διάστημα αλλά ο Πάουλο Μπέντο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον συγκεκριμένο αριστερό μπακ.

Από την μία υπάρχει το δεδομένο πως ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει ικανοποίησει τον Πάουλο Μπέντο και με το υπάρχον προπονητικό καθεστώς δεν δείχνει να έχει... μέλλον στον Ολυμπιακό και να πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής στην συνέχεια. Ωστόσο υπάρχει ένας αρ. μπακ που του αρέσει ιδιαίτερα από την Ακαδημία. Ο Φουάσης τον οποίο έχει δει σε προπόνηση της πρώτης ομάδας αλλά και σε φιλικό.

Στα 18 του χρόνια ο διεθνής Αντώνης Φουάσης έχει αυτό το διάστημα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο έμπειρος Ίβηρας τεχνικός τον έχει ξεχωρίσει για τα καλά και τον σκέφτεται ακόμα για... μόνιμο στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Μάλιστα φαίνεται πως θα γίνουν και άμεσα συζητήσεις ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Βέβαια ο Φουάσης και ο κάθε αντίστοιχος... Φουάσης από την Ακαδημία έχει ακόμα δρόμο και δουλειά μπροστά του για το επιθυμητό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα